6 oferte pentru panouri fotovoltaice cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Dragoș N. , Bocşa

Sunt foarte multumit de noile mele panouri fotovoltaice si de firma care le-a montat. Tot timpul mi s-a raspuns la telefon, echipa a fost foarte profesionista si amabila, iar pretul final a fost acelasi cu cel discutat in oferta. Am ales cea mai buna oferta din 5 primite de la diferiti furnizori. Per ansamblu a fost o experienta grozava!

5,0
Alin B. , Gura Humorului

Prin intermediul Necesit am intrat in legatura cu Dl. Lungu si echipa sa. Recomand cu incredere acest furnizor: panourile fotovoltaice de care aveam nevoie au fost instalate intr-un mod profesionist si la timp. Totul a fost curatat si lasat in ordine, iar pretul rezonabil.

5,0
Iulia S. , Zimnicea

Suntem foarte multumiti de furnizorul pe care l-am ales. Ne-au facut o oferta buna si pretul final a fost identic cu cel discutat la inceput. Panourile fotovoltaice au fost montate foarte bine. Trebuie sa multumesc si celor de la Necesit pentru promptitudinea de care au dat dovada.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru panouri fotovoltaice în România

Solicitări recente pentru panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Brașov, Brașov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Vreau sa cumpar un sistem in BRASOV pentru fixarea a 3 panouri fotovoltaice de 80cm x cm Partea care se fixeaza pe acoperis eu o pun pe un perete vertical. Ungiul reglabil il fac fata de perete in partea de jos. Ceva de genul: http://m.ro.solar-panel-mounting.com/roof-mounting-system/solar-panel-triangle-bracket-mount-adjustable.html pus invers (pe perete si jos il reglez) Cit ar costa trimis in Brasov cu ramburs !? Sau cit ar costa sa il si montati in Brasov (partea electrica o fac eu).

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Ovidiu, Constanța
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Bună ziua! Mă interesează să mi se monteze panouri fotovoltaice pentru a beneficia de curent electric pentru consum propriu în casă (mp locuibili) +centrala electrică pt apa calda și căldură (în cazul în care trebuie să o schimb pe cea pe gaze naturale). Acoperișul casei este de țiglă. . Mulțumesc.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Brașov, Brașov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Buna ziua, Din considerente de lipsa de spatiu si acces acoperis, avem nevoie de un sistem fotovoltaic cu panouri mobile. Va rog sa imi faceti o oferta pentru un kit care sa includa: - 2 panouri fotovoltaice portabile (tip valiza) de minim W - invertor minim 2,5 kVA - 2 baterii minim Ah - Cabluri si accesorii - montaj Mentionez ca sistemul nu va fi legat la reteaua de curent si va fi utilizat pentru incarcarea bateriilor unor biciclete electrice. Cu stima, Lucian

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Brașov, Brașov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

As vrea sa beneficiez de subventie de la Stat prt montarea de panouri fotovoltaice la un apartament cu 2 camere situat la etajul 4 din 4.Avand in vedere ca se vor monta pe spatiul comun m-am gandit ca cererea sa fie din partea sefului de scara si sa asiguram incalzirea casei scarilor si a apartamentului meu.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Sanpaul, Arad
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Buna ziua, M-ar interesa panouri fotovoltaice, cu subventie de la AFM, prin Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională scopul utilizarii . Multumesc.

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: Focșani, Vrancea
 • Scopul utilizării: Pentru apa caldă şi încălzirea locuinţei
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Metri pătrați m, nr persoane 5, casă normală fără mansardă ,panouri fotovoltaice putere 3kw, mono fazic , uz casnic,cât costă ,instalație ptr producerea curentului , a apei calde, iar ptr căldură centrală pe pelet, sau pompă de căldură apă pământ, ce documente sunt necesare ptr a putea primi banii ptr casa verde, mulțumesc anticipat

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Timișoara, Timiș
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Pentru uz personal la casa pentru a-mi reduce pretul facturilor la curent cel putin pe timp de vara. Vreau sa imi montez un sistem de panouri fotovoltaice prin proiectul "Programul de finanțare pentru montarea panourilor fotovoltaice" al ADMINISTRAȚIA FONDULUI PENTRU MEDIU deci o sa am nevoie de un sistem de cel putin 3kW (conform proiectului - dar probabil ca o sa fie mai mare) cineva autorizat care sa imi proiecteze si monteze sistemul pe baza consumului astfel incat sa am un un surplus de energie vara si sa fie stocata in acumulatori pentru consumul de noapte si dupa ce si acestia sunt plini, excesul de energie sa"vandut" inapoi in retea.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Moisa, Suceava
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua! As dori sa montez panouri fotovoltaice accesand fondurile europene, ce vor fi deschise din luna decembrie Dispun de fondurile personale si cladirea sau terenul din mediul rural pe care trebuie amplasate, respectiv actele necesare. Locatia se afla in judetul Suceava, Comuna Boroaia Sat Moisa. Astept un raspuns din partea dumneavoastra! Va multumesc! Zile senine!

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Ploiești, Prahova
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua,   Sunt interesat de o oferta pentru un sistem de panouri fotovoltaice cu urmatoarele caracteristici : sistem de 5 kW, invertor hibrid, acumulatori 3 kW, panouri monocristaline. Rog a se lua in considerare brand-uri consacrate in domeniu, la intocmirea ofertei.Locatia de montaj este sat Cornu de Jos, com Draganesti, jud Prahova. Configuratia finala probabil, ca se va stabili dupa discutia, la fata locului, cu consultantul tehnic.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Com. BOTENI, nr.47, Jud. ARGEȘ
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Solicit instalarea de panouri fotovoltaice prin Casa Verde, la casă, la adresa de mai sus. Vă aduc la cunoștință faptul că în urma cu doi ani am mai depus o solicitare printr-o firmă, admis în prima fază, ulterior fiind respins ca pe Certificatul fiscal emis de trezorerie se arăta faptul că la această adresă functionez cu un sediu PFA. Această situația nu este schimbarea nici acum. Aș vrea să știu dacă mai există această restricție și dacă dumneavoastră ați putea rezolva solicitarea mea. Astept un raspuns de la dumneavoastră. Multumesc!