Recenzii

5 / 5
Șapă uscată
Lucian R., Oltenița
Sapa uscata este varianta optima de lucrare pe care constructorii o agreeaza si recomanda atunci cand se impune evitarea sapelor umede care aduc un anumit aport de umiditate la montaj, in contact cu suprafata claditii. Principala sa utilizare consta in egalizarea perfecta a suprafetelor suport pentru pardoseala. Prin intermediul necesit.ro am contractat intr-un timp foarte scurt, profesionistii de care aveam nevoie.
5 / 5
Șapă uscată
Matei V., Roman
Pentru a mari suprafata locuibila a casei, am mansardat podul. Cum nu aveam prea mult timp pentru finalizarea lucrarilor, am ales sa folosim sapa uscata. Rezultatul a fost peste asteptari: executia s-a reapizat rapid, imediat am montat si parchetul si deja mobilam mansarda. Pe necesit.ro am gasit firme specializate pentru aceste lucrari care ne-au consiliat pas cu pas in toate etapele.
5 / 5
Șapă uscată
Sara R., Medgidia
Cand am renovat casa bunicilor, am folosit sapa uscata pentru a nu solicita prea mult structura de rezistenta. A doua zi dupa turnare s-a putut monta pardoseala. Pe necesit.ro am gasit ofertele necesare pentru executie. Acest maretial, manevrat de un profesionist, prezinta un raport calitate/pret/timp de executie, foarte bun.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte