Recenzii

5.0 / 5
Tavane și scafe rigips
Antonia V., Ardud
Pentru a delimita zona de living de cea de servire a mesei, am ales sa lucram cu scafe rigips. Pe necesit.ro am gasit intr-un timp scurt, cateva zile, atat echipa care a executat lucrarea, cat si pe cei care au conceput intreg designul. Costurile au fost cele stabilite la inceput si am fost placut surprinsi ca am avut de ales intre mai multe variante.
5.0 / 5
Tavane și scafe rigips
Radu A., Ștefănești
Pentru renovarea casei am folosit scafe rigips. Firmele care au ofertat pentru executia proiectului, gasite pe necesit.ro, ne-au furnizat toate informatiile necesare si am ales varianta cea mai potrivita pentru noi. Sub diverse forme, cu linii curbe sau frante, scafele rigips indeplinesc atat rol ornamental, cat si rol utililitar in mascarea instalatiilor aflate la nivelul tavanului, sau a unor elemente structurale (grinzi structurale).
5.0 / 5
Tavane și scafe rigips
Florin I., Mioveni
Am folosit scafe rigips pentru restaurantul pe care-l avem, pentru crearea unei atmosfere confortabile si luxoase. Impreuna cu o sursa de lumina, sub forma de spoturi, benzi LED sau baghete luminoase, spatiul in care se construieste scafa rigips isi poate manifesta propria “personalitate”, accentuandu-si functiunea stabilita de arhitect. Firmele care au ofertat lucrarea au fost recomandate de necesit.ro. Intreg procesul s-a desfasurat fara probleme si chiar mai rapid decat credeam!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte