Recenzii

5.0 / 5
Tavane și scafe rigips
Iulian D., Botoșani
Scafele de tavan montate la imbinarea dintre plafon si perete au nu doar o valoare decorativa, ci si una practica. Scafele pentru tavan pot masca o serie de accesorii, fire, cabluri, tevi, care altfel ar strica aspectul unei incaperi. Am gasit cu ajutorul necesit.ro firma care a executat lucrarea si ne-a consiliat in legatura cu cele mai bune variante.
5.0 / 5
Tavane și scafe rigips
Valentina P., Arad
Doream un aspect cald si odihnitor pentru dormitor. Au fost folosite scafele de tavan pentru a ascunde corpuri de iluminat cu banda LED ce dau o lumina ambientala si placuta camerei tale, dar pot fi folosite si la mascarea tevilor din casa. Cu ajutorul necesit.ro am gasit rapid executanti pentru lucrare, iar raportul timp/cost a fost excelent.
5.0 / 5
Tavane și scafe rigips
Roxana I., Bucharest
A fost nevoie sa reducem inaltimea unei incaperi. Profesionistii recomandati de necesit.ro ne-au propus sa lucram cu scafele de tavan care prezinta si o izolatie ridicata din punct de vedere termic si fonic. Am facut ecomonii mari in executia proiectului pentru ca am comparat ofertele primite si rezultatul este uluitor!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte