Recenzii

5.0 / 5
Pereți despărțitori
Elena A., Năvodari
Casa parinteasca, destul de mare, dar nepotrivit compartimentata pentru nevoile unei familii cu copii mici, a fost total schimbata dupa ce am folosit peretii despartitori. Permit o impartire rapida si mai putin costisitoare a spatiului. Din intamplare am gasit siteul necesit.ro, de acolo am primit oferte pentru executia lucrarii, si intr-un timp foarte scurt ne-am bucurat de rezultat.
5.0 / 5
Pereți despărțitori
Ionuț M., Onești
Am folosit pereti despartitori cand am transformat podul casei in spatiu locuibil. Un perete despartitor este acel perete care delimiteaza si imparte spatiul unei incaperi in mai multe zone. Acum avem atat o zona de relaxare cat si un loc folosit ca dormitor de oaspeti. Dintre firmele recomandate de necesit.ro, am certitudinea ca am ales-o pe cea mai buna. Ne-am incadrat in buget si am primit toate informatiile de care aveam nevoie.
5.0 / 5
Pereți despărțitori
Emanuel L., Vaslui
Ne-am extins afacerea si pentru ca am angajat mai multi colegi, birourile au fost si ele impartite. Am ales sa folosim pereti despartitori pentru o mai buna organizare a spatiului. Cu ajutorul primit de la necesit.ro, am gasit profesionistii care au lucrat foarte bine si repede.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte