Recenzii

5,0 / 5
Pereți rigips
Irina P., Oradea
Am cumparat un apartament nou cu bucatarie openspace. Cu ajutorul unei firme gasite pe necesit.ro, am impartit spatiul folosind pereti de rigips. Avem si loc de depozitare si spatiu suficient pentru intreaga familie.
5,0 / 5
Pereți rigips
Mihai D., Tulcea
Uscatoria blocului a fost reamenajata cu pereti de rigips. Acum arata foarte bine si asociatia de proprietari propune schimbarea destinatiei spatiului. Cu toate ca fiecare s-a implicat in gasirea firmei care face lucrarea, cea aleasa a fost la recomandarea necesit.ro si toata lumea a ramas placut suprinsa de profesionalismul echipei, costul redus implicat si timpul scurt necesar lucrarii. Suntem foarte multumiti!
5,0 / 5
Pereți rigips
Denisa T., Deva
Ne-am propus sa renovam apartamentul inainte de nasterea primului nostru copil. Ideea principala a fost aceea de a crea un spatiu adaptat nevoilor unui bebelus. Peretii de reigips au fost solutia ideala pentru proiectul nostru, iar cand am gasit necesit.ro care ne-a facilitat gasirea echipei de executie, lucrurile au mers in directia dorita, fara cheltuire de timp si bani in plus.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte