1 recenzie pentru ARMARLUX INDUSTRIES SRL

4,3 / 5
Bivol R. - 1 an în urmă
Recomand ARMARLUX INDUSTRIES SRL pentru curatenie la domiciliu!

Exemple de solicitări

Firme de curățenie, Curățenie birouri
Corbeanca
Localitate / sector: Corbeanca (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 169
Ma intereseaza o curatenie generala la o casa de locuit P+M in Corbeanca – Ilfov, suprafata utila totala: mp. Casa nu este murdara, dar fostul proprietar a avut 3 pisici, iar casa e plina de par de pisica peste tot (pana si pe calorifere este par de pisica). Prin urmare, ma intereseaza sa aspirati absolut tot parul de pisica din casa + curatenie generala (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, mobilier, spalat geamuri, etc). NU am covoare. As pefera pe e-mail sa discutam . Rog oferta de pret si disponibilitate.
Firme de curățenie, Curățenie
Palazu Mare
Localitate / sector: Palazu Mare (Constanța)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 43
Este un apartament la atajul 3 La etajul 1 a fost un incediu si cei de la pompieri au deschis toate usile si ferestrele la 19 apartamente. Am nevoie de o firma de curatenie cat mai urgent sa scoata cenusa de acolo , daca oferta este convenabila va voi pune in legatura si cu ceilalti vecini. O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie birouri
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 300
Buna ziua! Nu cunosc suprafata totala, dar este vorba de un bloc de 10 etaje cu 4 scari, pe Sos. Colentina nr.4, bl.3! Nu dorim nimic in plus decat serviciile specifice blocului de locuinte: de doua ori/saptamana maturat si spalat scarile, geamuri usilor de la intrari de cate ori este nevoie (maxim 2 ori/saptamana), geamurile scarilor de 4 ori /an, spatiul verde din fata si spatele blocului (in functie de anotimp).Deseurile menajere sunt ridicate de catre firma de salubritate de doua ori/ saptamana. Asteptam oferta in cel mai scurt timp! Cenzorul Asociatiei
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 270
-precizari asupra fisei postului practicat dvs la curatenie ocuri -pretul pentru respectarea fisei postului practicat la noi in prezent: FISA POSTULUI OM SERVICIU 1-Art. F :Atributiile postului -vinerea se matura trotuarul linga oc din spatiul ver si se curata gunoaie spatiul ver din jurul arii . - luni si joi preda la masina ROSAL gunoiul din pubele dupa care le spala cu peria, resturile ramase in ele. -marti si vineri spalat toata ara ,cu maturat inainte si curatind resturile lipite pardoseala (guma mestecat, vopsea, mortar, etc.). -2-ZILNIC : - goleste/sfunda gunoi menajer ghenele pe fiecare etaj, incarca pubelele cu gunoiul strins in ghena la parter si resturile pe jos, - matura etajele arii la etj.9 la parter ,cu ghenele palier, daca este cazul - -spala cu tergent parterul cu liftul si ghenele pe etaje. -sterge praful pe balustrada arilor, pe cutia risori , avizier sau , caloriferele la parter, curata eventualele pinze paianjeni. - matura aleia si trotuarul din fata arii si vara o stropeste cu apa si jardinierele cu flori iar iarna foloseste lopata pentru a curata aleia zapada. -3- fiecare data cind este nevoie ; -sterge geamurile la parter si terasa(etaj. 9), cu solutie curatat geamuri -se curata peretii liftului cu tergent si curatat oglinda cu solutie geam. -matura etajele arii la etj.9 la parter ,cu ghenele palier, daca este cazul . NOTA: -Mopul se spala ,stoarce si pune la uat iar cel care miroase se himba.
Firme de curățenie, Dezinfecția spațiilor
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 10
Va rog sa-mi dati o oferta pentru o operatiune de curatenie la un obiectiv social. Este vorba despre statuia lei Nicolae Titulescu, situata la intersectia str. Banu Manta cu str. Nicolae Titulescu, vis-a-vis de Primaria Sect. 1. Operatiunea consta in curatirea statuii ( deci trebuie o scara, perii din plastic, soltii adecvate) si a unui mic spatiu din jurul statuii. Cred ca 2 oameni in 1- max. 2 ore rezolva.
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 160
Buna ziua as avea nevoie de o curatenie generala care sa includa spalat tavan + pereti , spalat geamuri , jaluzelele de la geamuri + roletele . Casa are o suprafata de aproximativ m2. Astept ma contactati in vederea ofertei si va stau la dispozitie pentru detalii suplimantare. O zi frumoasa !
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 4
Buna ziua, Unul Dintre clientii nostri participa la Targul de Craciun din Sibiu. In cadrul acestuia, pe langa partea de branding, vor avea expus si un glob transparent. Am dori ca acest glob, periodic, sa fie curatat dupa cum urmeaza: Curatat suprafata transparenta (eventuale urme de maini/ amprenete etc) Maturat & sters pe jos interior. Mentionez ca in interiorul acestui glob vom avea si bule polistiren care vor imita zapada. Acestea tb inlocuite (maturat cele vechi sip use altele poaspete) – va transmitem noi materialul (bule polistiren) Globul are diametru 4m x 4H Perioada targului este 17 nov – 03 ian si noi ne gandeam la urmatoarele zile ptr curatentie: 20/24/27 nov; 01/04/08/11/15/18/22/25/29 dec si 01 ian. Am prefera ca partea de curatenie sa se realizeze in prima parte a zilei (dimineata)
Firme de curățenie, Dezinfecția spațiilor
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare (Maramureș)
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 104
Aspirare mochete,spalare pardoseli si pervaze(mozaic),stergere mese birou , sticla ghisee si monitoare, curatare si dezinfectare grup social. Solicitam si oferta pentru curatenie generala de 2 ori /an cu spalarea suprafetelor vitrate(termopan) si curatare umeda mochete. Ofertele sa includa si produsele de curatenie si echipamentele de lucru. Multumesc.
Firme de curățenie, Curățenie birouri
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 400
1. Curatenie in oc, spalat, maturat, frecat balustrada, geamuri, etc.; 2. Curatenie balcoane ghena si sfundarea tubulaturii gunoi; 3. Incarcarea pubelelor gunoi 3 ori / saptamana pentru a fi colectate REBU; 4. Mentinerea curateniei ghenei gunoi; 5. Curatenie subsol 1 data / luna (maturat, panze paianjen); 6. Mentinere curatenie spatiu ver si aleile aferente: strans gunoaie, maturat alei; 7. Iarna - cand este cazul - zapezirea aleilor din jurul ocului; Recomandarea este 2 persoane: barbat luni, miercurea, vinerea - cand este zi dat gunoiul si femeie marti si joi cand dorim spalarea tuturor palierelor, lifturi, etc. Adresa ocului este str. Berechet, nr.9, . , sector 2, Bucuresti.
Pitești
Localitate / sector: Pitești (Argeș)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 132
Buna ziua Este o casa locuita in Pitesti. Parter: - living (canapea+TV) - 2 dormitoare (pat+2 noptiere+televizor) - 1 bucatarie utilata - 1 baie (cabina dus) Etaj: -1 hol - 2 dormitoare (1 pat+2 noptiere+TVA) - 1 bucatarie utilata - 1 baie (cabina dus) Se doreste curetenie de intretinere 1 data / saptamana