Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 90
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru 2 apartamente, cu o suprafata de aproximativ 90 mp ambele, in Cluj Napoca, Am nevoie de o curatenie generala dupa constructor. Nu mai este moloz in apartamente, am nevoie doar de curatat praful, spalat pardoseala si ferestrele. Ma puteti contacta oricand daca aveti nevoie de alte detalii. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 200
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o casa de aproximativ mp cu parter si mansarda, in Timisoara. Casa este in curs de renovare, dar acest proces va fi finalizat pe la mijlocul acestei luni si voi avea nevoie de o curatenie generala. Ma puteti contacta pentru detalii suplimentare. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Mamaia
Localitate / sector: Mamaia (Constanța)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 84
Buna ziua, ma intereseaza oferta pentru 2 locuinte: - apartament 40 m2+ balcon 7 m2; - garsoniera 30 m2 + balcon 7 m2. Mamaia cartierul locuinte doar pentru sezonul de vara-plaja. Avem nevoie de curatenie generala in prima faza si apoi de o curatenie de intretinere. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie - București
București
Localitate / sector: București (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 450
Bună ziua, Dorim ofertă pentru servicii de curățenie la mai multe locații ale firmei care sunt împărțite în felul următor. 2 clinici și două birouri localizate în apartamente cu 4 camere. Dorim ca macăr odată pe lună să se efectueze și o curățenie generală. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați! Vă mulțumim!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Craiova
Localitate / sector: Craiova (Dolj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 53
Apartament cu 2 camere decomandate, bucatarie, baie, debara si camaruta de preparat mancarea, insumand 53 mp. As dori sa stiu ce oferte aveti si daca puteti desfasura activitatea dupa 15 martie si pana in 6 -7 aprilie. As vrea sa imi precizati si cat dureaza o curatenie generala si daca locuitorii trebuie sa paraseasca apartamentul in aceasta perioada. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie birouri - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 100
Bună ziua, Dorim o ofertă pentru o clădire de birouri cu 3 etaje, spațiul unde dorim ar fi la parterul clădirii unde pardoseala este formată din gresie pentru grupurile sanitare și mochetă în birouri. Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumim!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Galați
Galați
Localitate / sector: Galați (Galați)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 200
Bună ziua, Doresc o ofertă pentru o curățenie generală după constructor la o casă cu o suprafață aproximativă de mp, având ca și pardoseala gresie și parchet. Menționez că nu prea există mobilă în casă doar în dormitoare se află câte un pat. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați! Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cornetu
Localitate / sector: Cornetu (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 300
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o casa de aproximativ mp, in Cornetu. Am nevoie de curatenie generala dupa constructor, in aproximativ o saptamana. Am rugamintea sa imi transmiteti oferta dumneavoastra pe mail, iar eu va voi contacta ulterior pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Birou, Atelier, Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 2000
Buna ziua, dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru un show room auto. Dorim o curatenie generala in prima faza si e foarte important sa stiti ca avem si geamuri la show room care trebuiesc curatate. Ne-ar interesa si ce inseamna o oferta de curatenie lunara. Avem birouri cu mocheta, unde am dori si spalarea acesteia. Dorim sa ne transmiteti oferta dvs. pe mail in prima faza, air noi va vom contacta cat mai curand posibil. Va multumim!
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 270
Buna ziua, dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru un centru , cu o suprafata de aproximativ mp. Dorim o curatenie generala dupa zugravit cat mai curand posibil. Avem rugamintea sa ne transmiteti oferta dvs. pe mail, iar noi vom reveni ulterior cu un telefon. Multumim anticipat!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.