Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie - Piatra-Neamț
Piatra-Neamț
Localitate / sector: Piatra Neamt
Frecvență: O dată sau de două ori pe săptămână
Tip spațiu comercial: Complex de birouri
Suprafața spațiului (în m2): 1000
Buna ziua, avem nevoie de servicii de curatenie cu frecventa: saptamanal, de doua ori cate 4h (dupa orele 16:00): 16 birouri, 3 bai si 2 bucatarii, mocheta pe jos si gresie. Va rugam ofertati pe email, separat cu materialele consumabile ale Dumneavoastra, si in varianta in care le oferim noi. Multumim!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: O dată sau de două ori pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 1000
Buna ziua, in calitate de administrator al unui amsamblu rezidential din Cluj-Napoca, colonia Borhanci, ma intereseaza o firma de curatenie serioasa si care lucreaza cu solutii profesionale. In ansamblu sunt 70 de apartamente, distrubuite in 9 imobile, cu alei in jurul acestora. Curatenia se doreste atat in scarile de bloc cat si in jurul imobilelor. Multumesc anticipat, administrator
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Bacău
Bacău
Localitate / sector: Bacau
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Bacău Localitate / sector: Bacău Frecvență: Curățenie generală Suprafața spațiului (în m2): 50 Buna ziua, Ma intereseaza o oferta pentru curatenia generala intr-un apartament de 2 camere, nelocuit de 5 luni. E apartamentul unor persoane in varsta, murdaria fiind destul de mare. Parchet, faianta, gresie, covoare, saltea, canapea, electrocasnice, geamuri, perdele, obiecte sanitare, etc. Multumesc.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 1
Localitate / sector: Sector 1
Frecvență: O dată sau de două ori pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 300
Buna ziua, de la Milluu. Suntem o companie de Property Management, in cautarea unui furnizor de servicii de tip curatenie si reparatii. Avem in portofoliu momentan peste de apartamente pentru care peridic avem nevoie de mentenanta si/sau curatenie. Apartamentele sunt in Bucuresti si Popesti Leordeni, garsoniere, 2 si 3 camere, inchiriate in scop rezidential. Din partea noastra avem cel putin o persoana desemnata a deschide usa, in lipsa chiriasilor astfel incat incadrarea in tot programul de lucru nu este o problema. Am nevoie sa ma ajutati cu niste costuri de curatenie (pentru curatenie pe nr de camere presupun) Multumesc si zi reusita,
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Piatra-Neamț
Piatra-Neamț
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Birou, Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 15598
ANEXA 1 - SUPRAFETE S.H. Suprafete interioare PUNCT DE LUCRU Denumire spatii interioare Suprafata mp Sediu Admnistrativ SH Piatra Neamt Spatii interioare (birouri, holuri, sali de sedinta, casa scarii, grupuri sanitare, arhiva, magazii, etc.) 1,.51 Uzina Dimitrie Leonida- Stejaru, com Pangarati jud Neamt Spatii interioare (birouri, holuri, sali de sedinta, casa scarii, grupuri sanitare, arhiva, magazii, etc.) 1,.02 Bloc locuinta cu 8 ap. Priza Bicaz Spatii interioare ( living, bucatarie, sala mese, casa scarii, camere, grupuri sanitare, etc.) .00 Uzina Siret- Bacau Spatii interioare (birouri, holuri, sali de sedinta, casa scarii, grupuri sanitare, arhiva, magazii, etc.) .73 Total 4,.26 Suprafete exterioare PUNCT DE LUCRU Denumire spatii exterioare Suprafata mp Sediu Admnistrativ SH curte interioara 2,.00 Uzina Dimitrie Leonida- Stejaru curte interioara 3,.00 Bloc locuinta cu 8 ap. Priza Bicaz curte interioara 2,.00 Uzina Siret- Bacau curte interioara 1,.00 Total 10,.00 TOTAL SUPRAFETE 15,.26
Firme de curățenie, Servicii curățenie - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Frecvență: O dată sau de două ori pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 230
Va rog sa imi transmiteti o oferta personalizata pt un spatiu de birou de mp pt curatenia lunara astfel: - 1 interventie / saptamana de 4 ore pt curatenie - 1 interventie in weekend / luna pt curatenie generala si spalat geamuri. -1 persoana care sa asigurre curatenia -asigurati solutii prof. si aparatura curatenie
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 5
Localitate / sector: Sect 6 Bucuresti
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 90
Bloc de locuinte, zona Eroilor, 11 etaje, 33 apartamente, o scara, 2 lifturi, curte mare, subsol, ghena de gunoi interioara si pubele. Cautam o firma care sa se ocupe de curatenie si igiena spatiilor comune descrise mai sus. Asteptam oferte pentru a fi prezentate Asociatiei de proprietari. Contact si ofertare exclusiv pe email, va rog. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 115
Buna ziua, As dori o oferta pentru o casa dispusa pe 2 niveluri - este compusa din bucatarie, living spatios, baie la parter iar la etaj 3 dormitoare, 1 baie, 2 balcoane, 1 dressing. Casa nu va contine obiecte personale/decoratiuni pe mobila. Ca si asteptari: - Curatanie generala - Spalat perdele - Spalat mobila pe interior (complet goala) Multumesc mult!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Tălmaciu
Localitate / sector: Tălmaciu
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 100
Buna ziua, Am nevoie de curatenie pentru: - spalat podele - 3 camere (bucatarie, veranda, camera living), o baie si WC - spalat geamuri - la bucatarie (una dubla si una simpla) si veranda (3 duble si doua simple) - curatat 2 usi exterior - curatat greia de la baie Casa a fost de curand renovata si e nevoie de putina curatenie inainte de a fii livrata mobila deja comandata. Multumesc anticipat.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 70
Am nevoie de curatenie generala pentru un apartament de 3 camere, aprox 70 mp. Imi doresc ca, pe langa curatenia standard, sa fie curatate inclusiv sertarele din bucatarie si in spatele mobilei existente aici (nu este necesara mutarea acesteia). Apartamentul urmeaza sa intre in circuit de inchiriere si momentan nu locuieste nimeni in incinta, asta inseamna ca accesul se face foarte usor.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.