Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Servicii curățenie - Brașov
Brașov
Localitate / sector: DN73 RASNOV
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Complex de birouri
Suprafața spațiului (în m2): 550
Buna ziua, M-ar interesa firme de curatenie, pentru spatiu de birouri de aproximativ m2. zona DN73 Rasnov. Ar fie nevoie dimineata intre 5 si 8, insemnand maturat/ aspirat ( este parchet pe jos), sters, spalat usi si spalat geamuri (ocazional, ca nu le spala zilnic), sters praf pe birouri. Cu materialele lor de curatenie. In asteptarea raspunsului d-voastra... Va multumesc! Stefania Golea.
Firme de curățenie, Curățenie birouri
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 180
Buna ziua, As fi interesat de o colaborare pentru curatenia unei sali de dans din centrul orasului Cluj-Napoca. Spatiul are cam MP, este vorba de 2 sali de dans (podea de epoxy si parchet, pe pereti sunt cateva oglinzi ) si un mic bar la intrare. Am avea nevoie de curatenie Luni, Miercuri si Sambata dimineata, din experienta va pot zice ca dureaza cam 2 ore pentru o persoana sa faca curatenia. Putem pune noi la dispozitie produsele de curatenie. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati. Multumesc,
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Este un apartament proaspat renovat. Nu exista moloz, nu exista pete de vopsea pe gresie, faianta, parchet. Apartamentul este mobilat, dar nu sunt lucruri in el pentru ca nu locuieste nimeni acolo. Am nevoie de serviciile unei firme de curatenie in aproximativ 2, 3 saptamani. Voi anunta firma cu o saptamana inainte. Veniti Dvs cu produsele si instrumentele necesare? Multumesc frumos si astept ofertele Dvs. Va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - București
București
Localitate / sector: București
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 15
Acest apartament a fost inchiriat, iar dupa anveloparea blocului nu s-a facut curatenie in bucatarie. Doresc curatenie generala in bucataria acestui apartament: spalat geamurile si caloriferul, dezinfectarea bucatariei inclusiv mobilier interior si exterior, spalat faianta de pe pereti curatat mobilier bucatarie interior/exterior, curatat prize si intrerupatoare, spalat si curatat cuptor, aragaz si frigider.
Firme de curățenie, Curățenie - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 122
Buna ziua, Dorim ofertă pentru servicii de curățenie la birou într-un spațiu cu o suprafață de mp. Ca si operatiuni am avea nevoie: 1. Aspirarea intregii suprafete de pardoseala; 2. Stergerea/curatarea suprafetelor de mobilier si intretinerea acestora cu solutii specifice; 3. Stergerea/curatarea aparaturii IT si intretinere acestora cu solutii specifice; 4. Stergerea/curatarea pervazelor; 5. Indepartarea panzelor de paianzen; 6. Stergerea/curatarea usii de acces; 7. Ducerea gunoiului 8. Spalarea suprafetelor vitrate pe interior - frecventa o data la 2 luni; Mentionez ca toata suprafata este acoperita cu parchet, fara zone de gresie (nu exista bucatarie). Atasez schita biroului. Vă multumesc. O zi bună, Corina Paltinean
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 70
Am nevoie de serviciile unei firme de curatenie, o data pe saptamana, pentru un apartament de 2 camere, zona Tractoru. I just moved from Netherlands to Brasov and rent a new-built 2-room apartment in Tractorul area. I am 67 years old and live alone. I am looking for maintenance cleaning service, 1 x per week. Living+kitchen, bed- bathroom, vacuumcleaning, balcony etc. 1x per month window cleaning also. Please let me know. English spoken would be a plus.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 65
3 camere, 2bai( una fiind foarte mica), avem animale de companie. Ma intereseaza o curatenie in detaliu, inclusiv spalat geamuri, sters deasupra mobilei care e destul de inalta, spalat gresie, faianta, pereti daca e cazul, curatare zone greu accesibile, de exemplu dupa canapea, masina de spalat, aragaz etc. Specific ca doresc sa primesc oferta pe mail.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 70
Buna ziua, ma intereseaza o oferta personalizata pentru un apartament care va intra in regim hotelier. Are 4 camere, fiecare camera are cam 10 m2, hol plus bucaraue deschisa, este renovat si mobilat foarte recent. Dorescoferta pentru curatenie la cerere in functie de rezervari, insemnand ca se poate sa fie nevoie 1 data pe saptamana sau sau de mai multe ori. Inca nu a functionat in regim hoteliersi nu stiu care este frecventa. Apartamentul se afla in cartierul Strand si ma intereseaza si curatarea asternuturilor si prosoapelor la curatatorie (deplasare).
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 4
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 120
Asteptam oferta pentru curatenie scara de bloc 3 apartamente pe etaj si 8 etaje .str. G-ral Candiano Popescu nr , langa Parcul Carol. 5 zile pe saptamana, scara de bloc cu civilizati . Geena cu trei tomberoane, topogan pentru colectarea gunoiului menajer. Va multumesc. Presedinte, Serbu Ion
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - București
București
Localitate / sector: București
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Serviciile de curatare pe care le forest sunt: - spalare parchet si sters praf; - curatare geamuri (interior plus exterior); - curatat bucatarie (aragaz plus frigider pe interior plus dulapuri); - curatare profesionala canapea de colt din material textil; - curatare saltea dormitor (dimensiune /m) As aprecia daca imi puteti tramite o oferta detaliata pe fiecare dintre serviciile de mai sus. Multumesc


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.