Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: De două ori pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 70
Deci este un apartament de 3 camere cu o baie, o bucatarie si un balcon mare. Eu am nevoie doar de curatenie intr-o camera mare care are doar un pat, si unde sta un pui de catel si in balcon. In mare parte trebuie doar aspirat, si dat cu mopul foarte bine. Si eventual de dat cu mopul si in restul camerelor, dar nu tin neaparat. Iar in balcon tot asa de sters pe jos si de maturat, si de aruncat una alta, dar de asta ma pot ocupa si eu. Daca ar fi sa imi gasesc pe cineva sa vina regulat de 2 ori pe saptamana, atunci voi avea nevoie si de curatenie in baie si bucatarie, si eu in weekend voi dona cainele deci curatenie pentru el trebuie doar prima data.
Firme de curățenie, Curățenie birouri - Brăila
Brăila
Localitate / sector: Brăila (Brăila)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 30
Măturat de 2 sau 3 ori pe saptamana scările blocului(3scari),inclusiv aleia de acces din jurul blocului,de adunat la nevoie, gunoaiele din gradina blocului,de spălat o dată pe săptămână scările blocului si de sters praful de pe partea vopsită si mana curentă a scărilor,de îndepărtat panzele de paianjen o data pe luna.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Buna seara,am neoie de ajutor dupa ce zugravesc este acoperit de noi insa as dori ca la sfarsit sa avem un ajutot pt strans folie,spalat geamuri,sters parchet ,sters usi interior,sters mobila bucatarie,curatat cada. Mentionez ca avem nevoie de ajutor in prima parte a lunii anticipat pt oferte.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Este vorba despre o casa in care a locuit un barbat singur timp de 3 ani, nu a ingrijit cu nimic locul. Nu vreau sa se faca curatenie deoarece nu cred ca acest lucru este realizabil, vreau ca tot ce este in casa sa fie colectat si aruncat sau incendiat deoarece tot ce este acolo prezinta un pericol, posibil focar de infectie. Vreau ca chiuvetele, toaleta si vana sa fie scoase si aruncate. Nu va mai locui nimeni in aceasta casa. Daca ar fi dupa mine as darama totul din temelii dar nu decid eu acest lucru.
Firme de curățenie, Servicii curățenie - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 150
Suntem interesati de curatenia celor doua scari ale blocului nostru care are 1 singur etaj , inclusiv mutarea tomberoanelor din curte in strada si inapoi (afara marti seara si vineri seara, inapoi miercuri dimineata si sambata dimineata) , curatenia pe casa scarii maturat ,spalat , sters geamuri , si in curte de facut curat
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
În apartament nu a mai stat nimeni de 7 ani. Apartamentul este cu mult praf...etc. Doresc: 1. - debransarea aragazului de la rețeaua de gaze. Menționez că pe branșament nu este gaz, deci nu există niciun pericol pentru debranșarea acestuia. De asemenea doresc ca aragazul să fie scos din apartament și dus...unde considerați dumneavoastră. 2. - frigiderul de asemenea îl doresc scos din apartament și dus.... 3. - curățenie mai ales de praf a apartamentului. În cazul în care dumneavoastră NU FACEȚI și primele 2 solicitări, vă rog frumos îmi recomandați o firmă sau PERSOANE FIZICE care mă pot ajuta. Vă mulțumesc, Cu stimă,
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 120
Buna ziua, As avea nevoie de o oferta pentru o curatenie generala la o casa particulara din Cluj-Napoca pe strada Septimiu Albini. Casa este pe doua nivele, parter (bucatarie, living, hol, baie) si etaj (doua dormitoare, hol si baie), in jur de mp. Multumesc frumos anticipat. Cu stima,
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: De două ori pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 52
Buna ziua.As dori,de fapt,curatenie de intretinere de doua ori pe luna si curatenie generala o data la 3 curatenie generala o data pe de ofertele dumneavoastra ce voi hotara.V-as ruga,ca ofertele sa fie clare: atat pentru curatenia de intretinere cat si pentru cea pentru a-mi putea planifica bugetul.Va multumesc
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 76
As avea nevoie pentru inceput de curatenie dupa renovare (mai precis, acum mi s-a terminat finisarea apartamentului intr-un bloc nou si as avea nevoie de servicii de curatenie). Daca oferta este una ok si serviciile la fel, sunt interesat si de servicii pe viitor pentru curatenie la domiciliu o data sau de 2 ori pe luna.
Firme de curățenie, Curățenie
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 150
Buna ziua, Ca reprezentant al Asociatiei de , sector 2, Bucuresti, va solicit o oferta de pret pentru servicii de curatenie, astfel: - maturat si spalat scara - 1 data pe saptamana - matura si spalat scara interioara - 1 data pe luna - maturat si spalat intrarea si liftul - 1 data pe saptamana - maturat acces intrare scara - 1 data pe saptamana - maturat aleea din jurul blocului - 1 data pe saptamana - maturat curtea interioara - 1 data la doua saptamani - sters balustrade - de cate ori este nevoie - sters geam avizier / cutii postale - de cate ori este nevoie - spalat geamuri la etaje si intrare - de cate ori este nevoie - spalat europubele - de cate ori este nevoie - pregatire europubele pentru golire, corelat cu graficul de ridicare a deseurilor menajere - deszapezirea aleii de acces in bloc Pe langa aceste indatoriri constante, la inceputul relatiei contractuale dorim urmatoarele: - eliberarea spatiilor comune din subsolul cladirii, spalatorie, curte interioara si scara interioara - 1 singura data Imobilul este compus dintr-o cladire cu 6 etaje si 22 apartamente, o singura scara de acces. Mai exista o scara interioara, dar care nu este folosita in mod frecvent. De asemenea, imobilul are un subsol unde exista boxe si alte spatii tehnice si o curte interioara. In cazul in care doriti si alte informatii sau daca doriti sa veniti la fata locului, va rog sa ma informati pentru a stabili detaliile necesare.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.