Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 90
Buna ziua as dori o curatenie generala: aspirat si spalat podele; spalat+degresat faianta si gresie in baie si bucatarie; spalat geamuri, rame si pervaz int+ext; curatat+lustruit mobilier int+ext; spalat/sters electrocasnice int+ext; spalat saltea pat de 2pers; curatat/spalat tapiterie a 2 fotolii care sunt dintr.un material gen catifea; sters/spalat praf corpuri de iluminat; spalat perdele Astept cu mare interes oferta Dvs. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - București
București
Localitate / sector: București (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Bună ziua, am nevoie de o curatenie generală pentru un spatiu de 60 m2. Sa se curete foarte bine baile , tocurile de la usi , geamurile , usile , in picipiu in locurile unde au ramas urme de lavaliba Curatat obiecatele sanitare din bai + aragaz si frigider Astept cu mare interes oferta Dvs. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Pitești
Pitești
Localitate / sector: Pitești (Argeș)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Bună ziua, am nevoie de o curatenie generală pentru un spatiu de 60 m2. Doresc o curatenie generala a unui apartament: totul trebuie curatat in detaliu, incluzand lemnarie, ferestre, mobilier, parchet etc. Baia si bucataria sunt mici dar trebuie curatate, si de asemenea balconul. Astept cu mare interes oferta Dvs. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Filea de Jos
Localitate / sector: Filea de Jos (Cluj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 100
Bună ziua, am nevoie de o curatenie generală pentru un spatiu de m2. Astept cu mare interes oferta Dvs. Casa este noua , nelocuita si as dori o curatenie de intretinere in 5 incaperi : - spalat geamuri si usi , - scos covoare , nu e zugraveala , este doar o curatenie de intretinere . Nu avem gresie si faianta Pentru mai multe detalii va stau la dipozitie . O zi buna !
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 48
Bună ziua, am nevoie de o curatenie generală pentru un spatiu de 48 m2. Mai exact: - sters praf; - detatrat baie si obiecte sanitare; - mobilierul din bucatarie degresat; - nu am covoare; -spalat tamplatie si geamuri ; etc. Apartamentul este gol . Astept cu mare interes oferta Dvs. In cazul in care nu raspund la telefon reveniti mai tarziu ,fie, va rog sa imi trimiteti un e-mail Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 150
Bună ziua, Doresc ofertă pentru o curățenie care să fie efectuată de 2 ori pe saptamână la un apartament cu o suprafata totala de mp. Pardoseala este formata din parchet în camere și gresie pe hol si in baie. Tin sa precizez ca suntem o familie foarte civilizata iar la noi in casa este o atmosfera foarte placuta Astept cu drag oferta Dvs. Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Complex de birouri
Suprafața spațiului (în m2): 700
Buna ziua am avea nevoie de curatenie o data pe saptamana ;Este o cladire de birouri din parter si 2 etaje.2 bucatarii mici -cate una pe etaj . 2 bai pe etaj - deci 6 bai.Se doreste curatenie in fiecare zi dimineata de la 7 -9 sau de la 7-11...se discuta detaliile la firma. Curatenia include tot...pardoseli, aparatura de birou, bai , bucataii, paienjeni , praf, aspirat, spalat pe jos, etc. Si o data pe luna spalat geamurile interior exterior ...macar la parter daca sus nu se poate ajunge.Se mai discuta detaliile aici. Asteptam o oferta de pret avantajoasa. Si/sau o vizita la firma pentru a vedea spatiul.
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 500
Buna ziua, suntem un call center si am avea nevoie de 1 doamna care sa ne ajute cu curatenia de luni pana vineri(4 ore pe zi) in intervalul orar: 05:30-9:30 dimineata. Precizez ca mai avem alte 2 doamne care fac parte din personalul de curatenie angajate directe ale firmei. Astept cu interes o oferta de pret. Multumesc.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: De două ori pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 75
C.E., are in evidenta 3 familii asistate,varstnice, pentru care solicitam un contract pentru curatenie apartament, de doua ori pe luna in volum de circa 5 ore de fiecare data (10 ore /luna). Se solicita operatiuni obisnuite: ca sters praf de pe mobilier, aspirat covoare, curatenie in baie si grup social,idem spalat gresie si obiectele de bucatarie (aragaz,frigider, masina de spalat, dulapuri de bucatarie,etc). Geamurile cam odata pe gunoiul. Apartamentele sunt in bloc,doua cu 4 camere si unul cu 3 camere. Pentru a putea face oferta, va putem pune la dispozitie sa vedeti spatiile respective. Totusi cu cele mentionate, rog a ne face un prim pret/apartament. Cu stima, ing. Otto Deutsch - presedintele C.E.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Florești
Localitate / sector: Florești (Cluj)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 120
Buna ziua am avea nevoie de CURATENIE BISAPTAMANALA(MATURAT+SPALAT CASA SCARII),CURATAT CUTII POSTALE ,MATURAT ALEI BISAPTAMANAL,SPALAT GEAMURI CASA SCARII(4 GEAMURI DUBLE) LUNAR,CURATAT USA INTRARE SCARA DE 2 ORI PE SAPT, CURATAT CASA SCARII DE PAIANJENI,TEVI GAZ DE PRAF. BLOC 3 ETAJE+PARTER,35 APARTAMENTE Astept oferta Dvs. O zi buna!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.