Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - București
București
Localitate / sector: București (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 116
Buna ziua locuita, este mobilata cu strictul necesar urmeaza sa o revaruim apoi trebuie avem nevoie de o curatenie generala. Camerele au parchet in restul casei. Suprafata este de mp, este parterul unei case cu 2 dormitoare, o sufragerie, 2 bai, si holuri. Dim exact Sufragerie 36,56mp, prima camera 26mp, cea de-a 2a camera 21,53mp, bucatarie 10,60mp, baie 4,45mp; baie 4 mp; hol 10.85mp, hol 2 are 2,60mp. Astept oferta Dvs. O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 200
Doresc spalarea geamurilor si a usilor din toata casa( p+1), dezlipirea foliilor de protectie, gresie si faianta dupa constructor 3 bai, bucatarie si 2 terase curatare gresie, aspirare pod de lemn si aspirare pardoseala aflata in stadiu de sapa autonivelanta. Curatarea are in vederea urmatoarea etapa: montarea parchetului si a usilor de interior. Multumesc
Firme de curățenie, Servicii curățenie - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 50
Buna ziua Va rog sa precizati pretul final al serviciilor, si ce include acesta!Demisolul imobilului este parcare iar in fata blocului sunt spatii include si spatii verzi care nu intra in serviciile de curatenie solicitate.Pe langa bloc exista zone pavate si spatiu pentru depozitarea gunoiului care necesita curatenie saptamanala. O zi buna !
Firme de curățenie, Curățenie - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 110
Ne intereseaza o firma de curatenie care sa vina periodic sa se ocupe de curatenia birourilor noastre. Avem 7 incaperi cu tot cu baile, plus casa scarii. Cladirea este pe doua niveluri. Dorim sa vina o persoana responsabila care sa vada la fata locului despre ce este vorba si sa ne trimita o oferta. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii!
Firme de curățenie, Curățenie
Dobroești
Localitate / sector: Dobroești (Ilfov)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 30
Buna ziua Caut o firma care sa se ocupe de curatenia la bloc. Blocul are 5 scari, fiecare scara 3 etape. Ma puteti ajuta cu o oferta pe care sa o prezint comitetului blocului ? * 2 pe saptamana frecventa. Doresc sa primesc oferta ata pe e-mail cat si telefonic daca aveti nevoie de informatii suplimentare. O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Corbeanca
Localitate / sector: Corbeanca (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 240
Buna ziua Doresc curatenie generala (dupa contructor) in casa, Corbeanca, Ilfov. Casa are m2. Nu este mobilata. Avem nevoie de curatare geamuri si curatenie generala. Nu este vorba de luat moloz sau de debalasat. Doar spalat geamuri si tocarie , spalat pe jos . Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de curățenie, Firme de curățenie - București
București
Localitate / sector: București (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Magazin
Suprafața spațiului (în m2): 2669
Buna ziua Spatiile sunt magazine de îmbrăcăminte in Centre Comerciale, pardoseala este gresie in toate. Dorim sa fie efectuata curatenie odata pe zi sau 5 zile pe saptamana, aspirator ,spalat pe jos , sters praful . Mai jos aveți locațiile și Centrele Comerciale: Afi Cotroceni București - mp Mall Vitan București- mp Galeria Ploiești- mp Afi Ploiești-95 mp Mall Plaza București- mp Mega Mall București- mp Sun Plaza București- mp Palas Mall Iași- mp Shoping City Timișoara- mp Carefour Militari București- mp City Parck Constanta - mp Fashion House București-mp Grand Arena București-mp Mercur Mall Craiova-mp Parck Lake București- mp Arena Mall Bacau- mp Liberty Mall București- mp Coresi Mall Brașov- mp. Aștept răspunsul dumneavoastră. Mulțumesc,
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 98
Buna ziua Apartamanet 4 camere, partial mobilat, nelocuit, parchet, fara covoare, mochete, linoleum, 2 bai ( gresie - faianta ), doresc spalarea geamurilor, aprox. 10 mp, , spalarea gresiei si faiantei din bai, a obiectelor sanitare Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 60
Buna ziua as dori o curatenie la domiciliu inclusiv spalat - calcat rufe/ un avantaj daca poate si gati detin 2 caini cu frecventa de o data pe saptmana. apartament 2 camere/ de preferat curatenia de doua ori pe saptamana. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 70
Buna seara, Doresc oferte pentru curatenie dupa renovare apartament. Este lasat fara deseuri si materiale folosite la renovare. Sunt 4 camere, 2 bai, 2 holuri, 1 bucatarie si 1 balcon in bloc la etajul 1. Singurul obiect din apartament este o canapea impachetata. In functie de oferta se poate colabora si in continuare pentru curatenie. Multumesc !


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.