Servicii

Exemple de cereri

Ferestre termopan, Ferestre termopan
23 August
Localitate / sector: 23 August (Constanța)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 7
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc oferta pentru 6 ferestre din termopan + 1 usa exterior cu urmatoarele dimensiuni: - 1 fereastra cm inaltime/ cm latime - 2 ferestre cm latime/ cm inaltime - 1 fereastra 47 cm inaltime/47 cm latime - 1 fereastra cm inaltime/ cm latime - 1 fereastra cm inaltime/ cm latime - 1 usa de exterior cm inaltime/ cm latime. Tamplarie PVC, culoare maro. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, puteti sa ma contactati oricand. Multumesc!
Ferestre termopan, Tâmplărie PVC - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 5
Pachet sticlă: Un singur strat
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua, Doresc o ofertă pentru 5 ferestre la un balcon cu următoarele specificații: -dimensiuni: cm lățime și înălțime cm -3 ferestre să fie fixe -2 ferestre să fie mobile -culoarea tâmplăriei să fie albă. Pentr mai multe detalii puteți să ne contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumim!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 30
Bună ziua, Doresc ofertă pentru o curățenie la un apartament cu o suprafață de 30 mp la care adăugăm pardoseala formată din gresie pe hol, balcon,baie și bucătărie; parchet se află doar în cameră. Dacă se poate să efectuăm curățenia pe vineri deoarece apartamentul trebuie închiriat. Vă mulțumim!
Ferestre termopan, Tâmplărie PVC
Moroda
Localitate / sector: Moroda (Arad)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 9
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc oferta pentru 9 ferestre din termopan cu urmatoarele dimensiuni: - 3 ferestre 96 cm inaltime/ cm latime, 2 canate o parte fixa o parte cu deschidere dubla - 1 fereastra cm inaltime/ cm latime, 2 canate o parte fixa o parte cu deschidere dubla - 1 fereastra cm inaltime/ cm latime, 2 canate o parte fixa o parte cu deschidere dubla - 1 fereastra cm inaltime/ cm latime, 2 canate o parte fixa o parte cu deschidere dubla - 1 fereastra cm inaltime/ cm latime, 2 canate o parte fixa o parte cu deschidere dubla - 1 fereastra 88 cm inaltime/60 cm latime - 1 fereastra 55 cm inaltime/55 cm latime. Tamplarie PVC, culoare alb, sticla 4 anotimpuri. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 100
Bună ziua, Doresc o ofertă pentru servicii de curățenie care să se desfășoare odată pe săptămână, preferabil în weekend, pentru unul dintre imobile care are ca si suprafata aproximativă de mp. Tinând cont că dorim un abonament aș dori să se includă în ofertă și o curățenie generală odată pe lună. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 300
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o scara de bloc de aproximativ mp in Bucuresti. Avem nevoie de curatenie de intretinere de 2 ori pe saptamana (Luni maturat scarile, Joi maturat si spalat). Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare. Multumim anticipat!
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Număr uși: 5
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din lemn
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Doresc oferta pentru 5 usi de interior cu urmatoarele dimensiuni: - 2BUC X58 - 2BUC X78 - 1BUC X68CM. MDF, culoare fag sau stejar auriu, 4 usi sa contina si geam si 1 usa sa fie plina. Am nevoie sa discut cu dvs. in legatura cu cateva modele de usi, ma puteti contacta oricand. Multumesc anticipat!
Ferestre termopan, Tâmplărie PVC
Craiova
Localitate / sector: Craiova (Dolj)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 6
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua, Doresc ofertă pentru 6 ferestre PVC cu următoarele specificații: -dimensiuni cm lungime cu cm înălțime; -3 ferestre să fie mobile și să fie și rabatante. Inclus în această ofertă să fie și plasă de insecte pentru geamuri. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele din cerere. Vă mulțumesc!
Măneciu
Localitate / sector: Măneciu (Prahova)
Număr uși: 6
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din lemn
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Doresc oferta pentru 6 usi de interior cu dimensiunile: - 1 buc 87 cm latime/ cm inaltime - 1 buc 89 cm latime/ cm inaltime - 1 buc 80 cm latime/ cm inaltime - 3 buc 95 cm latime / cm inaltime. Tamplarie MDF, usile sa contina si geam. As avea nevoie sa imi aratati cateva modele de usi daca se poate. Astept cu interes oferta dvs. Multumesc!
Ferestre termopan, Ferestre PVC - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Jaluzele: Fără jaluzele
Număr ferestre: 2
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc oferta pentru 2 ferestre din termopan cu dimensiunea cm latime/ cm inaltime cu 2 canate, o parte fixa si o parte mobila cu deschidere dubla + plase insecte. (Optional, am nevoie daca se poate de 2 rame pentru 2 vitrine cu dimensunea de cm/ cm) Doresc oferta pentru sticla cu strat dublu si sticla cu strat triplu separat daca se poate. Ma puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare. Multumesc anticipat!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.