Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Firme de curățenie
Craiova
Localitate / sector: Craiova (Dolj)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Complex de birouri, Birou
Suprafața spațiului (în m2): 115
Ne ar intersa spalare jaluzele veritcale , curatare si dezifenctare scaune material textil sezut si spatar , curatare si dezifectare scaune material ecologic sezut si spatar , curatare si dezinfectare canapele material ecologic sezut si spatar curatare mocheta , spalat geamuri Avem :81 m2 jaluzele , m2 mocheta ,50 m2 geamuri . Va stam la dispozitii pentru informatii suplimentare. O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Corbeanca
Localitate / sector: Corbeanca (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 169
Ma intereseaza o curatenie generala la o casa de locuit P+M in Corbeanca – Ilfov, suprafata utila totala: mp. Casa nu este murdara, dar fostul proprietar a avut 3 pisici, iar casa e plina de par de pisica peste tot (pana si pe calorifere este par de pisica). Prin urmare, ma intereseaza sa aspirati absolut tot parul de pisica din casa + curatenie generala (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, mobilier, spalat geamuri, etc). NU am covoare. As pefera pe e-mail sa discutam . Rog oferta de pret si disponibilitate.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Palazu Mare
Localitate / sector: Palazu Mare (Constanța)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 43
Este un apartament la atajul 3 La etajul 1 a fost un incediu si cei de la pompieri au deschis toate usile si ferestrele la 19 apartamente. Am nevoie de o firma de curatenie cat mai urgent sa scoata cenusa de acolo , daca oferta este convenabila va voi pune in legatura si cu ceilalti vecini. O zi buna!
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 270
-precizari asupra fisei postului practicat de dvs la curatenie blocuri -pretul pentru respectarea fisei postului practicat la noi in prezent: FISA POSTULUI OM SERVICIU 1-Art. F :Atributiile postului -vinerea se matura trotuarul de linga bloc din spatiul verde si se curata de gunoaie spatiul verde din jurul scarii . - luni si joi preda la masina ROSAL gunoiul din pubele dupa care le spala cu peria, de resturile ramase in ele. -marti si vineri spalat toata scara ,cu maturat inainte si curatind resturile lipite de pardoseala (guma de mestecat, vopsea, mortar, etc.). -2-ZILNIC : - goleste/desfunda de gunoi menajer ghenele de pe fiecare etaj, incarca pubelele cu gunoiul strins in ghena de la parter si resturile de pe jos, - matura etajele scarii de la etj.9 la parter ,cu ghenele de palier, daca este cazul - -spala cu detergent parterul cu liftul si ghenele de pe etaje. -sterge praful de pe balustrada scarilor,de pe cutia de scrisori , avizier sau , caloriferele de la parter, curata eventualele pinze de paianjeni. - matura aleia si trotuarul din fata scarii si vara o stropeste cu apa si jardinierele cu flori iar iarna foloseste lopata pentru a curata aleia de zapada. -3-de fiecare data cind este nevoie ; -sterge geamurile de la parter si terasa(etaj. 9), cu solutie de curatat geamuri -se curata peretii liftului cu detergent si curatat oglinda cu solutie de geam. -matura etajele scarii de la etj.9 la parter ,cu ghenele de palier, daca este cazul . NOTA: -Mopul se spala ,stoarce si pune la uscat iar cel care miroase se schimba.
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 300
Buna ziua! Nu cunosc suprafata totala, dar este vorba de un bloc de 10 etaje cu 4 scari, pe Sos. Colentina nr.4, bl.3! Nu dorim nimic in plus decat serviciile specifice blocului de locuinte: de doua ori/saptamana maturat si spalat scarile, geamuri usilor de la intrari de cate ori este nevoie (maxim 2 ori/saptamana), geamurile scarilor de 4 ori /an, spatiul verde din fata si spatele blocului (in functie de anotimp).Deseurile menajere sunt ridicate de catre firma de salubritate de doua ori/ saptamana. Asteptam oferta in cel mai scurt timp! Cenzorul Asociatiei
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 10
Va rog sa-mi dati o oferta pentru o operatiune de curatenie la un obiectiv social. Este vorba despre statuia lei Nicolae Titulescu, situata la intersectia str. Banu Manta cu str. Nicolae Titulescu, vis-a-vis de Primaria Sect. 1. Operatiunea consta in curatirea statuii ( deci trebuie o scara, perii din plastic, soltii adecvate) si a unui mic spatiu din jurul statuii. Cred ca 2 oameni in 1- max. 2 ore rezolva.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 160
Buna ziua as avea nevoie de o curatenie generala care sa includa spalat tavan + pereti , spalat geamuri , jaluzelele de la geamuri + roletele . Casa are o suprafata de aproximativ m2. Astept ma contactati in vederea ofertei si va stau la dispozitie pentru detalii suplimantare. O zi frumoasa !
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 4
Buna ziua, Unul Dintre clientii nostri participa la Targul de Craciun din Sibiu. In cadrul acestuia, pe langa partea de branding, vor avea expus si un glob transparent. Am dori ca acest glob, periodic, sa fie curatat dupa cum urmeaza: Curatat suprafata transparenta (eventuale urme de maini/ amprenete etc) Maturat & sters pe jos interior. Mentionez ca in interiorul acestui glob vom avea si bule polistiren care vor imita zapada. Acestea tb inlocuite (maturat cele vechi sip use altele poaspete) – va transmitem noi materialul (bule polistiren) Globul are diametru 4m x 4H Perioada targului este 17 nov – 03 ian si noi ne gandeam la urmatoarele zile ptr curatentie: 20/24/27 nov; 01/04/08/11/15/18/22/25/29 dec si 01 ian. Am prefera ca partea de curatenie sa se realizeze in prima parte a zilei (dimineata)
Firme de curățenie, Servicii curățenie
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare (Maramureș)
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 104
Aspirare mochete,spalare pardoseli si pervaze(mozaic),stergere mese birou , sticla ghisee si monitoare, curatare si dezinfectare grup social. Solicitam si oferta pentru curatenie generala de 2 ori /an cu spalarea suprafetelor vitrate(termopan) si curatare umeda mochete. Ofertele sa includa si produsele de curatenie si echipamentele de lucru. Multumesc.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 400
1. Curatenie in bloc, spalat, maturat, frecat balustrada, geamuri, etc.; 2. Curatenie balcoane ghena si desfundarea tubulaturii de gunoi; 3. Incarcarea pubelelor de gunoi de 3 ori / saptamana pentru a fi colectate de REBU; 4. Mentinerea curateniei ghenei de gunoi; 5. Curatenie subsol 1 data / luna (maturat, panze de paianjen); 6. Mentinere curatenie spatiu verde si aleile aferente: strans gunoaie, maturat alei; 7. Iarna - cand este cazul - dezapezirea aleilor din jurul blocului; Recomandarea este 2 persoane: barbat luni, miercurea, vinerea - cand este zi de dat gunoiul si femeie marti si joi cand dorim spalarea tuturor palierelor, lifturi, etc. Adresa blocului este str. Berechet, nr.9, bl. , sector 2, Bucuresti.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.