Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie birouri - Bacău
Bacău
Localitate / sector: Bacău
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru serviciul de curatenie in spatiu de birouri (6 ore/zi) si serviciul de manipulare marfuri - lucrator necalificat (8 ore/zi) desfasurat intr-un depozit de tigari. Locatia se afla pe str. Arcadie Septilici, Bacau, iar solicitarile vor veni punctual, in functie de necesitati (concedii de odihna, concedii medicale, lipsa personal). Perioada pentru care solicitam serviciul poate varia de la 2 zile la 2-3 saptamani (in functie de necesitati si disponibilitatea dvs). Pentru orice alte informatii, va rog sa ma contactati.
Firme de curățenie, Servicii curățenie
Alba Iulia
Localitate / sector: Alba Iulia
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru serviciul de curatenie in spatiu de birouri (6 ore/zi) . Locatia se afla pe str. Alba Iulia, Str. Emil Racovita, nr. 56. Perioada pentru care solicitam serviciul poate varia de la 2 zile la 2-3 saptamani (in functie de necesitati si disponibilitatea dvs). Pentru orice alte informatii, va rog sa ma contactati.
Firme de curățenie, Curățenie - Brăila
Brăila
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru serviciul de curatenie in spatiu de birouri (6 ore/zi). Locatia se afla pe str. Braila, Str. Gheorghe Avramescu, nr. 21, Cladirea 1, Et.1, cam. 1. Perioada pentru care solicitam serviciul poate varia de la 2 zile la 2-3 saptamani (in functie de necesitati si disponibilitatea dvs). Pentru orice alte informatii, va rog sa ma contactati.
Firme de curățenie, Servicii curățenie - București
București
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru serviciul de curatenie in spatiu de birouri (6 ore/zi) . Locatia se afla pe str. Bucuresti, Bv Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, cladirea 17, complex Iride Business Park sector 2; Bucuresti, Str. Stan Tabara nr. 28-32, Sector 5; Bucuresti, Bv Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, JTI, sector 2. Perioada pentru care solicitam serviciul poate varia de la 2 zile la 2-3 saptamani (in functie de necesitati si disponibilitatea dvs). Pentru orice alte informatii, va rog sa ma contactati.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Otopeni
Localitate / sector: Otopeni
Frecvență: De două ori pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru serviciul de curatenie in spatiu de birouri (6 ore/zi. Locatia se afla pe str. Otopeni, Str Horia Closca si Crisan nr. 61-63, Jud Ilfov. Perioada pentru care solicitam serviciul poate varia de la 2 zile la 2-3 saptamani (in functie de necesitati si disponibilitatea dvs). Pentru orice alte informatii, va rog sa ma contactati.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 20
asociatie de proprietari, 4 etaje, doua scări, cu doua intrari, cu geamuri pe scară, solicitam in fiecare zi: de maturat pe scara, pe aleile de la intrarea in bloc, de spălat pe fiecare scara o data pe saptamana, geamurile de sters, cele dupa scara o data pe luna, cele de la intrare in bloc o data pe saptamana, pubele de gunoi spalate de cate ori este cazul, gunoiul se ridica: martl si vineri intre orele 7,30 -11,30 Va rog sa ma sunati maine dimineata
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 48
Este un apartament cu 2 camere de 48 mp. Constructorul a bagat o firma de curatenie deja si de aceea acum este doar praf, nu exista urme de vopsea. Geamurile sunt doar praf pe ele, sunt usor accesibile deoarece sunt inconjurate de balcon. In apartament exista doar cateva aparate electrocasnice dar ele sunt ambalate inca .. ceea ce nu necesita curatare. Pardoseala este formata din gresie si parchet.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Salcia Nouă
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 120
Este vorba despre o casa la țara, mai exact in satul Salcia Noua, in Comuna Ciorăști cu o suprafața de peste mp. Pe langa curatenie as dori informații si despre cât ar costa un serviciu de deratizare si dezinfecție de purici si altfel de insecte daunoase. Casa este locuita de 2 persoane, deci va rog sa îmi Spune-ți cum se procedează in aceste cazuri (ma gândesc ca ve-ți folosi insecticide etc)... va multesc anticipat !
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 90
Buna ziua, Avem nevoie de 2 ori pe saptamana. Aspirat – suprafata birou 90mp compartimentat in 3 camere Sters parchetul Sters de praf 11 birouri + 1 masa de sedinte Aspirat balcon + Gresie balcon Dus gunoi Pus masina de spalat vase daca e cazul – adunat de pe birouri cani / pahare si pus in masina de spalat vase Curatat 2 bai Curatat bucatarie – 2metri liniar de blat
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 70
Apartamentul e de 3 camere, in stare foarte buna, dar am nevoie de cineva serios pt o zi sau doua, spalat ferestre, gresie, faianta, solurile. Va rog sa ma contactati in special pe email, iar daca nu pot raspunde la tel (lucrez intr-un serviciu in care sunt de cele mai multe ori in videoconferinte), va resun eu in cel mai scurt timp.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.