Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 400
1. Curatenie in bloc, spalat, maturat, frecat balustrada, geamuri, etc.; 2. Curatenie balcoane ghena si desfundarea tubulaturii de gunoi; 3. Incarcarea pubelelor de gunoi de 3 ori / saptamana pentru a fi colectate de REBU; 4. Mentinerea curateniei ghenei de gunoi; 5. Curatenie subsol 1 data / luna (maturat, panze de paianjen); 6. Mentinere curatenie spatiu verde si aleile aferente: strans gunoaie, maturat alei; 7. Iarna - cand este cazul - dezapezirea aleilor din jurul blocului; Recomandarea este 2 persoane: barbat luni, miercurea, vinerea - cand este zi de dat gunoiul si femeie marti si joi cand dorim spalarea tuturor palierelor, lifturi, etc. Adresa blocului este str. Berechet, nr.9, bl. , sector 2, Bucuresti.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Pitești
Pitești
Localitate / sector: Pitești (Argeș)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 132
Buna ziua Este o casa locuita in Pitesti. Parter: - living (canapea+TV) - 2 dormitoare (pat+2 noptiere+televizor) - 1 bucatarie utilata - 1 baie (cabina dus) Etaj: -1 hol - 2 dormitoare (1 pat+2 noptiere+TVA) - 1 bucatarie utilata - 1 baie (cabina dus) Se doreste curetenie de intretinere 1 data / saptamana
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 105
Buna ziua, Apartamentul de 4 camere, doua bai, balcon si terasa este partial mobilat (bucatarie, dressing, cadru pat si sifonier in unul din dormitoare, un divan in al doilea dormitor). Parchetul este acoperit cu carton si curat, mai putin zonele dinspre perete unde cartonul s-a mai ridicat. Zona de gresie este murdara doar ca rezultat al intrarii cu incaltaminte de strada. Faianta din bai este noua dar trebuie termopan au fost curatate in mod neprofesionist prin iulie dar praful din oras se vede, cu atat mai mult cu cut apartamentul nu a fost locuit. Doresc curatarea suprafetelor vitrate (toate geamurile se deschid), spalarea pardoselelor, curatarea mobilei din dressing, bucatarie si baie (mobila este noua, facuta pe comanda dar au ramas urme de rumegus, marker, praf), debarasarea cartonului care acopera parchetul (strangerea trebuie facuta cu grija pentru a nu agita praful depus) si alte operatiuni adaptate nevoilor de la fata locului. Multumesc
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 68
Buna ziua, doresc o curatenie generala intr-un apartament de 68 mp. Mentionez faptul ca, doresc un furnizor de calitate dotat cu echipamente de curatat speciale (nu dat cu mopul fugitiv). De asemenea, doresc sa vina cu propriile produse. Am nevoie peste 2 saptamani . Ma puteti contacta dupa ora 17:00 , v stau la dispozitie pentru detalii suplimentare. O zi frumoasa
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: O dată pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 100
Buna ziua, este vorba de casa noastra personala din Sibiu. Sunt 3 camere, doua holuri, o bucatarie, baie si o terasa exterioara inchisa. Per total cred ca ar fi in jur de 90- mp. ma intereseaza curatenie generala o data pe luna. Eventual faceti-mi o oferta de pret si pentru fecventa de doua ori pe luna . Va multumesc si astept oferta dumneavoastra. Cu stima,
Firme de curățenie, Curățenie birouri
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 40
Buna ziua! Am nevoie de o firma de curatenie pentru a-mi pune la dispozitie o persoana care sa mature de doua ori pe saptamana si sa spele o data, sa adune o data pe saptamana din jurul blocului sticle si alte mizerii,curatenie generala de doua ori pe un bloc cu o scara, cu parter si 4 etaje pe fiecare palier sunt 12 garsoniere , total 60. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 75
Buna ziua, doresc oferte pentru curatenie in apartament 3 camere ( nou). Servicii cautate: Curatare pereti de praf ( aspirare ) Curatare gresie si faianta (2 bai) Spalare Geamuri Spalare pardoseli Curatare usi ( au retsturi de material de constructie pe tocuri si balamale) Improspatare aer , nu exista resturi de materiale constructii. Multumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 40
Parchet pe jos, 4 birouri in interior. Se doreste curatenie generala, pentru inceperea activitatii. Peretii sunt de huma, se pot spala sau macar aspira? NU sunt toalete in interior, nu sunt grupuri sanitare. Strict spatiu de birouri. Se doreste ca aceasta lucru sa se desfasoare intr o sambata. Doresc si o oferta de abonament, separat. Multuemsc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 96
Buna ziua Apartament de 4 camere la etajul 7/8 pe Calea 13 Septembrie. A fost locuit de o familie de 2 persoane cu un caine si o pisica. Are gresie, faianta pe hol (partial) si in bai, mocheta in 2 camere si e semimobilat. Am nevoie de o curatenie generala . Imi puteti trimite oferta pe e-mail. O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 70
Buna ziua, am dori sa beneficiem de serviciul de curatenie pe spatiile amintite mai sus (din interiorul blocului) la care se adauga spatiile de ghena dintre etaje si depozitarea la tomberonul din curte a unor pachete care s-ar strange saptamanal, cu eventuale ambalaje mai mari (cu hartie, materiale plastice sau sticle). Tomberonul se afla in curtea interioara a blocului.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.