Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Buna ziua as dori o oferta pentru un apartament cu 2 camere, bucatarie, baie si balcon inchis, are nevoie de curatenie generala: camara, mobila, parchet; spalat geamuri (camere si bucatarie ), spalat usi, dezinfectat + curatat baie, dezinfectat + curatat frigider, aragaz si toata bucataria, curatat balcon (fara geamuri). As dori daca e posibil sa se efectueze saptam aceasta. Multumesc
Firme de curățenie, Curățenie
Fundata
Localitate / sector: Fundata (Brașov)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua, doresc oferta de curatenie pentru o pensiune. Curatenia trebuie facuta de cate ori este nevoie/ Pensiunea este situatia la aproximativ 43 km de Brasov. De preferat as dori sa discutam pe mail pt ca datorita ocupatiei exista posibilitatea sa nu raspund la telefon de la primul apel. Va multumesc pentru intelegere.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 63
Buna ziua, doresc o oferta pentru serviciide curatenie la domiciliu. Suprafata spatiului este de 63mp3. As dori oferta pentru curatenie saptamanala si o alta lunara (generala). Mentionez ca as dori ca oferta sa o primesc pe mail, si pentru informatii suplimentare, tot pe email, sa stabilim o convorbire telefonica. Va multumesc pentru intelegere. O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Craiova
Localitate / sector: Craiova (Dolj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 150
Buna ziua, doresc o oferta pentru o curatenie generala. Casa este locuită temporar, în curs de renovare, uşi interior sticlă, toată tâmplăria termopan, mochetă în camere, gresie şi faianţă în bucătărie şi baie, mozaic şi ciment pe 2 holuri. 4 camere. Mentionez ca de maine nu am sa fiu in tara, si doresc ca ofertasa fie trimisa pe mail. Azi ma puteti contacta si telefonic. Va multumesc pentru intelegere. Astept oferta dvs. O zi buna!
Firme de curățenie, Servicii curățenie - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Magazin
Suprafața spațiului (în m2): 2500
Buna ziua, doresc o oferta pentru curatenie pentru . Curatentie spatiu de vanzare: - cabine de proba - folosire masina de spalat pe suprafata de vanzare - strangere reziduri cosuri de gunoi in saci transparenti - curatenie birouri - curatenie bucatarie, toalete , dusuri Va multumesc.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Otopeni
Localitate / sector: Otopeni (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 270
Bună ziua, doresc o oferta pentru o curatenie generala. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta. Specificatii: Sters glafuri, interior - exterior Curatat pardoseala exterior Sters geamurile, sitele si tamplaria, interior - exterior Sters jaluzele lemn interior Sters praful corpuri iluminat Sters praful corpuri mobilier, carti Aspirare si spalat pe jos Sters scara, sters intrerupatoare Sters calorifere Aspirare pereti Sters oglinzi baie si geam dus Curatare obiecte sanitare Aspirare si spalat pe jos Iar daca este posibil : curatat covoare, perdele si draperii. Multumesc.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 1
Buna ziua, doresc o oferta pentru o curatenie la o asociatie de . La acest bloc sunt 3 scari, parterul si 10 etaje. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati si sa mentionati ca ati primit solicitarea in urma cererii necesit.ro. Va multumesc si astept oferta din partea dvs. O zi buna
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 250
Buna ziua, As dori sa ne realizati o oferta de pret pentru curatarea spatiului de birouri. Adresa este: Str. Bratarii, Nr. 79, Titan. Detalii ale spatiului: Suprafata totala este de mp (sub forma unui patrat). Zona frontala o reprezinta zona de birou, o magazie si o chicineta, iar cea din spate atelierul propriu zis, toaleta si o camera tehnica. Pentru zona frontala, cea de birou + chicineta + magazie dorim in mare parte: aspirare pardoseala (beton) + stergere birouri, indepartare praf, stergere geamuri 4 buc. (inclusiv 2 usi in aceste 4 buc), curatare chicineta in care nu exista aragaz ci doar frigider, chiuveta si dulap (practic indepartarea prafului cred ca reprezinta activitatea din chicineta), aspirare pardoseala magazie. Zona de birou include si 8 scaune textile pentru care, o singura data, dorim curatare in profunzime. Pentru zona de atelier, dorim doar aspirare pardoseala. Pentru toaleta, curatarea obiectelor sanitare (nu exista geam) Camera tehnica nu necesita interventie momentan. Frecventa: 2 ori / luna. Asteptam oferta dvs financiara. Va multumesc,
Firme de curățenie, Curățenie - Bacău
Bacău
Localitate / sector: Bacău (Bacău)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 200
Buna ziua, Ofertele ce le asteptam ar trebuie sa raspunda cererii de efecuare a serviciilor de curatenie zilnica si igienizare a unei pensiuni ce are 10 camere cu baie proprie ,in care gradul de ocupare ar fi de estimativ 20-25 camere pe saptamana. Intervalul in care trebuie facute operatiunile este 9-14 zilnic ,mai putin duminica si cu o frecventa de estimativ 2 ori pe luna, sambata. In situatia in care exista oferte pentru acest tip de servicii ,dorim ca firma sa puna la dispozitie max 2 persoane responsabile,serioase , cu o tinuta morala decenta si cu carnet de sanatate si analize la zi.
Firme de curățenie, Servicii curățenie - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 35
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru sediul unei institutii financiare. Avem nevoie de periodica de intretinere, o data pe saptamana si mentionam ca spatiul necesita curatare de suprafatea mare de geamuri interior/exterior. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumim!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.