6 oferte pentru curățenie cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

A fost prima data cand am apelat la serviciile Necesit.ro. În mai puțin de 5 minute am primit 4 apeluri si am găsit ceea ce căutam! Foarte comod! Apreciem foarte mult faptul ca, firma cu care am ales sa colaboram este o firma in care muncesc si membrii familiei. Multumesc Necesit.ro pentru recomandare.

5,0
Cristina S. , Sibiu

Firmele au răspuns foarte prompt solicitarii, cei pe care i-am ales s-au prezentat la termen și-a facut treaba cu responsabilitate și au fost foarte atenți la detalii. Evident, voi mai apela la serviciile lor si recomand cu drag! Cât despre necesit, nu este prima solicitate pe care o depun, de fiecare dată impecabili.

Pretul foarte bun pentru prestarea acelorași servicii oferite și de ceilalți furnizori care aveai prețuri aproape duble pentru cea ce căutam. Deocamdata lucrurile decurg foarte bine.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru curățenie în România

Solicitări recente pentru curățenie

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Lugoj , Timis
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului: 66 mp

Buna ziua , as dori o curățenie generala la un apartament de aproximativ 66 de metri pătrați , motivul este pentru ca apartamentul nu este așa de ordonat iar mama mea fiind bolnava nu are grija de el eu fiind plecat in străinătate nu am posibilitatea sa fac curățenie. Dacă îmi oferiți o oferta buna , o sa mai vin cu un alt apartament , mulțumesc frumos astept un răspuns pe email

Curățenie specială (geamuri, covoare, canapele)

 • Localitate / sector: Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți
 • Ce servicii vă interesează?: Alte servicii de curățenie speciale

Buna ziua! Suntem de la Spitalul TBC, din partea firmei PROMEK, ne-ar interesa curățenie la subsolul spitalului, daca dumneavoastră va ocupați cu asa ceva, eu va pot lasa un mail pe care sa-l folosiți in a ne trimite o oferta cu preturile dvs. și mâine o sa va contacteze colega mea care se ocupa cu asta. cosmina.antonie@yahoo.ro

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Sector 3
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului: 55 mp

Buna ziua, Va contactez pentru o oferta de pret pentru servicii de curățenie la domiciliu, pentru un apartament cu 2 camere in sectorul 3. Ma intereseaza o oferta personalizata, care combina curatenia dupa constructor cu cea generala, avand in vedere ca am renovat doar 2 camere (baia si holul), dar toate camerele s-au umplut de praf si mizerie, de la circulatia persoanelor, schimbarea usilor interioare s.a. Ma intereseaza urmatoarele servicii: - Aspirarea peretilor, a faiantei si a tuturor dulapurilor; - Indepartarea etichetelor lipite pe ramele/tocurile usilor, curatarea de resturi de lavabila, glet, spuma si alte materiale de constructii; - Aspirarea, curatarea de resturi de materiale de constructii si spalarea podelelor (parchet / gresie); - Spalarea geamurilor pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe interior si exterior + jaluzea; - Curatarea si dezinfectarea in detaliu (interior/exterior) a bucatariei (gresie, faianta, chiuveta + baterie, plita, cuptor, hota, microunde, frigider) + degresare cu abur; - Curatarea si dezinfectarea in detaliu a grupului sanitar (gresie, faianta, wc, lavoar + masca, cada, baterii, oglinda); - Curatarea corpurilor de iluminat. - Curatarea prizelor, intrerupatoarelor, plintei; - Curatarea obiectelor electronice si electrocasnice, a mobilei, geamurilor de la biblioteci, obiectelor de décor - Aspirarea si spalarea prin injectie-extractie a covoarelor, canapelei, fotoliilor, scaunelor de bucatarie si saltelelor de pe pat - Curatarea in exterior a panoului electric; - Desfundarea instalatiilor sanitare; - Curatarea tevilor; - Curatarea si tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox etc; - Indepartarea panzelor de paianjen; - Curatarea caloriferelor si a aparatelor de aer conditionat.

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: București sector 2, București
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului: 50 mp

Doresc curățenie generala într.un apartament închiriat în care urmează sa stea doi studenți.Apartemantul nu are covoare,tb doar igienizat complet,(pavimente,dulapuri,baie)i, șterse geamurile, de fapt tb împrospătata curățenia,nu a locuit nimeni în ultimul an,e doar praful care s.a adunat. Va multumesc!

Curățenie birouri și spații comerciale

 • Localitate / sector: ORADEA
 • Frecvență: O dată sau de două ori pe săptămână
 • Tip spațiu comercial: Birou
 • Suprafața spațiului: 200 mp

Buna dimineața Am dori o oferta pentru curățenie birouri. Suprafata de curățenie cuprinde 17 birouri cu o suprafata maxima m2, 2 bai, hol si casa scari. Suprafața totala de m2. O data la o luna sa includă si spălatul geamurilor. Curățenia sa fie de 2 ori pe saptamana dupa ora 16. Asteptam cu interes oferta dumneavoastra care sa includa si produsele de curățenie. O zi buna

Curățenie birouri și spații comerciale

 • Localitate / sector: Sibiu
 • Frecvență: O dată sau de două ori pe săptămână
 • Tip spațiu comercial: Birou, Complex de birouri
 • Suprafața spațiului: 200 mp

Spatiu de birouri de mp ,pe 2 etaje ,la fiecare etaj se gasesc o cameră de birouri o bucătărie si 2 bai mici.As dori o oferta pentru curățenie de 2 ori pe săptămână .O dată pe luna se șterg si geamurile .Este vorba de 4 geamuri duble si 3 geamuri mici. Va rog sa comunicam pe email pentru orice detalii necesare ofertarii. Multumesc!

Curățenie birouri și spații comerciale

 • Localitate / sector: Satu Mare, Satu Mare
 • Frecvență: O dată sau de două ori pe săptămână
 • Tip spațiu comercial: Birou, Spațiu prestări servicii
 • Suprafața spațiului: 493 mp

Curățenie de întreținere să conține: Aerisire, Aspirarea și ștergerea pardoselei, Curățare adecvată a mobilierului în funcție de suprafața sa, Curățat bucătărie, Golire coş de gunoi, schimbarea sacilor menajeri, Stergerea uşilor, Curăţarea şi dezinfectarea toaletelor, cu toate elementele sanitare Curățare săptămănală fixă, si la nevoi speciale.

Curățenie birouri și spații comerciale

 • Localitate / sector: București sector 3, București
 • Frecvență: O dată pe zi
 • Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
 • Suprafața spațiului: 200 mp

la: Asociația de Gura Putnei nr., Sector 3, București asociatie.atena2@gmail.com voicu.valentin89@yahoo.com Bună ziua, Vă solicităm o ofertă pentru curățenie pentru un bloc cu de apartamente cu următoarele specificații 1. Măturat, spălat casa scărilor ( 2/săptămână) 2. Măturat și spălat intrările în bloc ( zilnic) 3. Măturat aleea de acces în scările de bloc ( zilnic) 4. Măturat aleea în jurul blocului ( 2/săptămână) 5. Sters balustrade, cutii scrisori,avizier ( 2/saptămână) 6. Spălat europubele ( 2/lună) 7. Pregătirea europubelelor pentru golire corelat cu graficul de ridicare a deseurilor ( luni și vineri – menajer marti și joi Reciclabil) 8. zăpezirea aleelor de acces în bloc și trotuarului din fata blocului ( la nevoie) 9. Curățenie generală ( 2/an) 10. Spalarea lifturilor ( zilnic) 11. Spalarea tuturor usilor de lift pe fiecare etaj ( 2/lună) 12. Sters Praful și indepărtat panzele de paianjen din interoiul imobilului ( de câte ori este nevoie) 13. Curățenie în grădină ( hârtie, sticle, etc) 14. Asigurarea curățeniei si spălarea periodică a garajelor și posturilor de parcare subterne. 15. Curățenie Generală la preluarea imobilului. Cu stimă, Ion Valentin Voicu Președinte

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Brașov, Bran
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului: 65 mp

Curățenie generală la o casă nouă parter. Curățenia generală (oost-constructie) a fost efectuată, nu există urme de vopsea, lavabila, amorsă sau alte materiale. Solicit spălarea, ștergerea faianței in baie, a corpurilor sanitare, spălarea, clătirea gresiei (baie, hol, sufragerie, bucătărie). Ștergerea corpurilor de iluminat, cornize, Mobilier nu există. In dormitoare nu se efectuează curățenia.

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Buzău, Buzău
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului: 200 mp

Este vorba despre casa bunicii mele. Am venit în vizită cu copiii și din cauza neputințelor pentru că sunt bătrâni au o cantitate enormă de gunoi, mizerie, este foarte dezastru. Eu singura nu pot ajuta pentru că sunt ocupata cu cei mici și că sa ii păzesc de gunoi și de lucrurile periculoase. Ar fii posibil sa vina o firma să facă o curățenie generală? Țin să menționez că ar trebui o mașină mare de gunoi pentru a scăpa de aici de muntele de saci acumulați. Va mulțumesc