6 oferte pentru curățenie la domiciliu cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

4,0
Ana-Maria T. , București

Promptitudinea cu care firma a răspuns cererii mele, a fost un plus imens. Recomand necesit.ro pentru oricine are nevoie de servicii similare.

5,0
Silvia M. , Baia Mare

Cea mai buna solutie cand vine vorba de curatenie la domiciliu este sa apelezi la necesit.ro, eu asa am rezolvat o problema, am completat cererea si intr o jumatate de ora a inceput sa sune telefonul, am primit ofertele si am ales un furnizor care a venit sa si vada locatia si cu care bineinteles am negociat pretul.

5,0
Adrian P. , Hunedoara

Profesionalism si flexibilitate, asta am gasit la firma de curatenie pe care mi-au recomandat-o cei de la necesit. In primul rand am apreciat ca s-au adaptat la disponibilitatea mea si pretul a ramas acelasi.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru curățenie la domiciliu în România

Solicitări recente pentru curățenie la domiciliu

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: București sector 1 (București)
 • Frecvență: O dată pe zi
 • Suprafața spațiului (în m2): 150

Bună ziua, Doresc oferte pentru servicii de curățenie la domiciliu pentru un imobil cu o suprafață totală de mp. Curățenia să fie efectuată O dată pe zi pe o perioadă de 2 saptamani. Puteți să îmi transmiteți dacă se poate oferta si datele de contact ale firmei pe e-mail și o să vă contactez eu după recepționarea mail-ului. Vă mulțumesc! O zi bună.

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Bacău (Bacău)
 • Frecvență: O dată pe săptămână
 • Suprafața spațiului (în m2): 200

Bună ziua, Doresc o ofertă pentru curățenie la domiciliu, de tip abonament, pentru o casă cu o suprafață totală de mp. Mai doresc și o ofertă pentru curățenie la birou care să fie efectuată bilunar la un spațiu cu o suprafață aproximativă de 60 de metri pătrați. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere.

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Dezmir
 • Frecvență: De două ori pe lună
 • Suprafața spațiului (în m2): 120

Buna ziua, Sunt interesată de servicii de curățenie la domiciliu și as dori o oferta pentru acestea. Ca idee, este vorba despre o casa, din loc. Dezmir (Cluj), 3 camere, un living, o baie și o Bucătărie. Ma interesează curățenie periodica interior casa (odată la 2-3 săptămâni) (exceptie spălat haine/vase) și ocazional (2-3 ori pe an) curatat geamuri. Multumesc anticipat pentru oferta. O zi buna!

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Sector 3
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului: 55 mp

Buna ziua, Va contactez pentru o oferta de pret pentru servicii de curățenie la domiciliu, pentru un apartament cu 2 camere in sectorul 3. Ma intereseaza o oferta personalizata, care combina curatenia dupa constructor cu cea generala, avand in vedere ca am renovat doar 2 camere (baia si holul), dar toate camerele s-au umplut de praf si mizerie, de la circulatia persoanelor, schimbarea usilor interioare s.a. Ma intereseaza urmatoarele servicii: - Aspirarea peretilor, a faiantei si a tuturor dulapurilor; - Indepartarea etichetelor lipite pe ramele/tocurile usilor, curatarea de resturi de lavabila, glet, spuma si alte materiale de constructii; - Aspirarea, curatarea de resturi de materiale de constructii si spalarea podelelor (parchet / gresie); - Spalarea geamurilor pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe interior si exterior + jaluzea; - Curatarea si dezinfectarea in detaliu (interior/exterior) a bucatariei (gresie, faianta, chiuveta + baterie, plita, cuptor, hota, microunde, frigider) + degresare cu abur; - Curatarea si dezinfectarea in detaliu a grupului sanitar (gresie, faianta, wc, lavoar + masca, cada, baterii, oglinda); - Curatarea corpurilor de iluminat. - Curatarea prizelor, intrerupatoarelor, plintei; - Curatarea obiectelor electronice si electrocasnice, a mobilei, geamurilor de la biblioteci, obiectelor de décor - Aspirarea si spalarea prin injectie-extractie a covoarelor, canapelei, fotoliilor, scaunelor de bucatarie si saltelelor de pe pat - Curatarea in exterior a panoului electric; - Desfundarea instalatiilor sanitare; - Curatarea tevilor; - Curatarea si tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox etc; - Indepartarea panzelor de paianjen; - Curatarea caloriferelor si a aparatelor de aer conditionat.

Curățenie birouri și spații comerciale

 • Localitate / sector: București sector 2 (București)
 • Frecvență: O dată pe zi
 • Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
 • Suprafața spațiului (în m2): 100

Buna ziua, Am nevoie de o oferta de pret -curatenie de intretinere zilnica pentru un spatiu al unui afterschool, suprafata totala de mp : 3 sali de lucru, un hol si o toaleta cu 2 grupuri sanitare. Ce fel de servicii avem nevoie: - aspirarea intregii suprafete: gresie, parchet, mocheta, covoare, linoleum; - spalarea pardoselilor( linoleum, parchet, gresie); - stergerea prafului si lustruirea mobilierului; - curatare, dezinfectare grupuri sanitare - se spala gresie, faianta, corpuri; - curatarea exterioara a frigiderului si a cuptorului cu microunde si altor aparate; - stergerea oglinzilor; - indepartarea panzelor de paianjen; - stergerea usilor,pervazurilor, geamurilor si tocariei, a plintelor. Sediul nostru se afla pe bulevardul Chisinau nr. 6-8, complex Miramar, etaj 1, Bucuresti, sector 2 . Astept raspuns. Multumesc!

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Bacău (Bacău)
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului (în m2): 55

Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament cu 2 camere de aproximativ 50 mp in Bacau. Am nevoie de curatenie generala cat mai curand posibil. Mentionez ca momentan sunt plecata din tara, dar daca aveti posibilitatea ma puteti suna pe nr. +33 7 83 95 89 74 sau ma puteti contacta pe mail. Multumesc anticipat!

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului (în m2): 55

Ma interesează o oferta pentru curatenie generală aferentă unui apartament cu doua camere. Apartamentul este situat in Ploiesti. Am nevoie de curatenie generala cat mai curand posibil. De asemenea va rog sa îmi comunicați si care sunt serviciile care intra in aceasta oferta ( EX: spălare geamuri balcon interior si exterior, etc.). Astept cu interes oferta dvs. Multumesc anticipat!

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Brebu (Prahova)
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului (în m2): 80

Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o casa de aproximativ 80 mp in Brebu. Casa e nelocuita pentru ca noi suntem plecati intr-o alta tara si avem nevoie de curatenie generala: curatarea peretilor de praf, a perdelelor, pardoselii, etc. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: București sector 3 (București)
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului (în m2): 63

Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament cu 3 camere de aproximativ 63 mp in Bucuresti. Apartamentul a fost dat in chirie, iar acum a fost eliberat si avem nevoie de curatenie generala. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati. Multumesc anticipat!

Curățenie la domiciliu

 • Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
 • Frecvență: Curățenie generală
 • Suprafața spațiului (în m2): 65

Bună ziua, Doresc o ofertă pentru o curățenie generală la un apartament de 3 camere cu o suprafață de 65mp la care adăugăm ca și pardoseală parchet în camere și pe hol și gresie în cele două băi și bucătărie. Menționez că doresc și curățarea geamurilor. Pentru alte informații puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumesc! O zi bună,