Recenzii

5.0 / 5
Curățenie la domiciliu
Irina R., Oradea
Sunt foarte multumita de firma de servicii de curatenie pe care am contractat-o prin intermediul site-ului dvs. Am semnat cu ei un contaract de un an, angajatii lor sunt profesionisti si precisi. Consider ajutorul dvs util si cu siguranta voi revenii si pentru alte solicitari. Multumesc.
4.5 / 5
Curățenie la domiciliu
Alina B., Târgu Jiu
Am avut posibilitatea sa compar 5 oferte pentru servicii de curatenie din zona mea. Am fost placut surprinsa de pretul practicat, chiar daca in final acesta nu a fost un criteriu de selectie. Prima firma cu care m-am intalnit mi-a castigat increderea, iar experienta care am avut-o a fost extraordinara. O recomand pe doamna Manea și firma ei de curățenie tuturor celor interesati de aceste servicii.
5.0 / 5
Curățenie la domiciliu
Emanuel K., Vaslui
Apartamentul meu a fost bine curatat! Proprietarul companiei a fost amabil și profesionist, la fel si personalul său. Prețul final a depășit ușor prețul dicutat initial, însă numai pentru că am contractat câteva servicii suplimentare de curățenie (ferestre, covoare). Echipa dvs. Necesit a făcut, de asemenea, o treabă excelentă, oferindu-mi oferte bune de la companii de curatenie locale!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte