Recenzii

5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Gabriela D., Onești
Am vrut sa dau un nou aspect interiorului casei si primul lucru pe care l-am schimbat a fost faianta din bucatarie. Mi-am ales din magazin modelul, iar necesit.ro mi-a gasit oferte evantajoase pentru montaj. La cat de repede a functionat sistemul, mai departe mutam proiectul si in alte camere.
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Octavian F., Zalău
Apartamentele tip openspace sunt foarte pretentioase la aspectul si functionabilitatea spatiului. Am achizitionat recent un astfel de partament si imediat am schimbat faianta din bucatarie. Modelul ales, cu placi mari, ceramice, a fost montat impecabil de o firma recomandata de necesit.ro. Sunt foarte multumita de rezultat si toti care vad ma intreaba cum am reusit.
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Emilia L., Slobozia
Cand am inceput sa ma ocup de apartamentul bunicilor, am crezut ca va dura mult si ca o sa am nevoie de un buget mare pentru schimbarile necesare. Am gasit intamplator siteul necesit.ro si de acolo lucrurile s-au desfasurat rapid in directia cea mai buna: am ales din ofertele primite ce am considerat mai avantajos, am schimbat faianta din bucatarie intr-o singura zi, iar acum schimbam si centrala. Rapid, accesibil si foarte multe idei bune!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte