Recenzii

5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Valentin M., Piatra Neamț
Am folosit gresie tip parchet cu grad ridicat la uzura in toate spatiile comune ale blocului. Este foarte usor de intretinut, arata bine si costurile implicate de executia lucraii au fost mai mici decat de asteptam. Firma care a executat lucrarea a fost aleasa dintre cele care au ofertat de la necesit.ro.
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Agatha K., Baia Mare
Holul de intrare in casa a fost reamenajat cu gresie tip parchet portelanata. Toata lumea care vine la noi apreciaza aspectul placut al pardoselii. Este foarte usor de intretinut, rezista la uzura si chiar da o nota eleganta spatiului. Intreaga lucrare, de la planificare si pana la la executie a dura trei zile. Firma recomandata de necesit.ro s-a ocupat atat de achizitia materialelor, cat si de montaj. Raportul calitate/cost a fost excelent!
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Laura P., Oradea
Cand am amenajat noul punct de lucru pentru firma noastra de contabilitate, am apelat la necesit.ro pentru designul sediului. Pentru pardoseala, ne-a fost recomandata gresia tip parchet. Intotdeauna am considerat ca adevarata carte de vizita a firmei este reprezentata de calitatea serviciilor oferite, dar in noua locatie, eleganta sediului a atras mai repede interesul clientilor. Designerul ne-a recomandat ca tot prin necesit.ro sa alegem si firma pentru executia proiectului, iar costurile finale au fost mai reduse.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte