Recenzii

5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Mario P., Focșani
Am inceput renovarea apartamentului de la schimbarea instalatie sanitare. Ulterior, am inlocuit si gresia din baie cu un model modern, in armoie cromatica cu obiectele sanitare. Foarte mult m-a ajutat siteul necesit.ro prin intermediul caruia am primit oferte atat pentru materiale, cat si pentru executiea lucrarii.
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Claudiu T., Zalău
Nu am mai apelat la firme pe care nu le cunosteam, sau care nu au fost recomandate de prieteni. Pentru schimbarea gresiei din baie, am incercat totusi sa schimb abordarea si am cautat pe internet ce variante am la mine in oras. Am gasit necesit.ro, am validat cererea de oferta si in cateva zile aveam lucrarea executata. Sceptic la inceput, foarte multumit de refultatul final!
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Ana I., Mangalia
Intr-un apartament mic, fiecare detaliu conteaza. In ceea ce priveste gresia din baie am dorit foarte mult sa fie de calitate si usor de intretinut. Firma care a asigurat montajul a venit si cu propunerea de material, iar faptul ca am putut alege dintre mai multe oferte, ne-a ecomisit si bani si timp. Am facut o alegere buna sa lucrez cu necesit.ro.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte