Recenzii

5,0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Ecaterina P., Râmnicu Vâlcea
Pentru montaj de gresie si fainata, in noul apartament, am vrut sa apelez la profesionisti. Am cautat pe internet firme care au acest obiect de activitate in zona in care locuiesc, si dupa ce am completat o solicitare pe necesit.ro, am gasit cateva variante foarte atractive financiar. Critetiul de selectie a fost doar timpul de executie.
5,0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Madalina R., Reșița
Chiar daca de zugravit ne-am ocupat singuri, pentru montaj gresie si faianta am cautat o firma. Nu cunosteam pe nimeni si dupa ce am solicitat pe necesit.ro oferte, am avut ce sa alagem. Domnii care au executat lucrarea s-au incadrat in timp s teremenii stabiliti, au lasat locul foarte cuarat si acum ii recomandam noi cu drag altora.
5,0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Oana T., Bârlad
Atat eu cat si sotul meu suntem foarte ocupati cu serviciile noastre. Am frut sa facem cateva schimbari in casa si chiar daca am ales noi modelele, pentru montajul gresiei si al faiantei, am apelat la profesionisti. In doua zile s-a facut executia lucrarii si nici macar nu a trebuit sa caut oferte, le-am primit de la necesit.ro.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru montaj gresie şi faianţă, 2021