6 oferte de la faianțari cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Alin S. , Vâlcea

Avand in vedere situatia incerta cu Covid ul, am decis sa cumparam o casa in Vâlcea, zona de munte, eu fiind in Bucuresti nu stiam pe nimeni care sa ma ajute acolo cu renovarea, in mod special aplicarea faiantei. Am cautat pe internet un faiantar si am gasit necesit.ro, surprinzator am gasit o firma care m a ajutat cu gresia , faianta dar si cu partea de zugraveli. Sunt foarte multumit de echipa. Va multumesc pentru recomandari.

5,0
Crina H. , Bucuresti

Cand esti putin nepriceputa in constructii cauti pe internet variante. Sincer, am avut noroc cu necesit.ro pentru ca avem nevoie de faiantar pentru baie si bucatarie. Am fost contactata de 5 firme din Bucuresti si am decis sa ii aleg pe cei care au avut disponibilitate imediata. Recomand.

5,0
Emil P. , Iași

Eu si sotia mea ne am decis dupa mult timp sa inchiriem apartamentul pe care il aveam de ceva timp in Iasi. Problema era insa, renovarea acestuia, in mod special baia. Am completat formularul pe necesit.ro si intr o ora am fost sunat. Ofertele pe care le am primit au fost rezonabile dar cel mai mult mi a placut ca Dl. Marian, faiantar cu experienta de 10 ani, mi a explicat in detaliu. Foarte tare serviciul Dvs. Bravo necesit.ro.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top faianțari în România

Solicitări recente pentru faianțari

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București
 • Suprafața: 11 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Baie de 4mp (1,7 x 2,36). Scos gresia și faianța de pe pereții de rigips. Reparat sau înlocuit rigipsul acolo unde e nevoie. Montat gresie și faianță. Pentru zona dusului, care este ușor înălțată față de restul băii, trebuie făcută pe o lungime de 1,7 m o bordura (dreapta, dintr-un perete in altul). Precizez că pe 3 din cei 4 pereți, faianța trebuie pusa doar până la înălțimea de 1.2 m, ceea ce înseamnă că pereții de rigips trebuiesc foarte bine îndreptați. De asemenea în dreptul wc-ului care are rezervor incastrat, trebuie reconstruit peretele cu rigips.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 1, București
 • Suprafața: 9 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, As avea nevoie de montaj gresie pentru o terasa de 9m33 + repararea peretilor in zona plintei sau umplerea spatiului unde s-a spart pentru a hidroizola terasa. Va atasez cateva poze. Imi puteti face o oferta va rog? Eventual, daca puteti veni pentru a vedea exact despre ce e vorba. Multumesc,

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Năvodari, Constanța
 • Suprafața: 114 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Casa P+1: Pentru GRESIE PARTER: LIVING = 22mp, BAIE = 3,50 Mp, BUCATARIE=12Mp, BIROU=12 Mp, TERASA=11 Mp.(Gr.de exterior) HOL+SAS= 5Mp. Peste tot se merge cu aceeasi gresie "Whilliam Grey" RECTIFICATA 60x60. Pentru SCARI INTERIOARE + HOL + BAIE ETAJ=18 Mp - Aceeasi gresie + trepte si contratrepte la comanda. BALCON ETAJ=10 Mp GR.de exterior. FAIANTA PARTER IN BAIE=20mp din 2 tipuri/culori contrast. FAIANTA ETAJ la fel ca la PARTER (BAI IDENTICE)

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Bucuresti
 • Suprafața: 2 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Renovare zona dus walkin. Lucrare anterioara prost executata. Panta nu a fost data cum trebuie si apa nu se scurge spre rigola. Totodata apa s-a infiltrat pe sub gresia existenta si probabil a penetrat si stratul de izolatie deoarece tavanul vecinului de jos este ud. Posibil sa fie si teava fisurata in zona dusului, sa fie nevoie si de instalator. Doresc spargerea podelei de dus refacerea izolatiei si a scurgerii, si placarea cu o gresie mozaic piatra naturala (am deja furnizor de o astfel de gresie). Insist ca mesterul sa aibe experienta pe astfel de lucrare de constructie dus walkin si placare cu gresie pebble, pentru a da o panta corecta si a nu se mai repeta situatia actuala.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 1, București
 • Suprafața: 29 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am de montat 20 mp de gresie portelanata rectificata, dintre care 7 mp pe perete, dim placi 16×16cm. 9mp de faianță- 6 mp sunt placi ceramice de 10×10 și 3 mp sunt placi de 10×30. As dori sa fie montate cu rosturi de 1 mm, cel puțin gresia. Dispun de toate materialele. Va rog sa comunicam pe email pentru orice detalii necesare ofertarii. Multumesc!

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 5, București
 • Suprafața: 6 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua. Solicit o oferta de pret pentru manopera montaj gresie si finisare in balcon reabilitat dimensiuni x85 cm. Vezi atasament poze. Doresc nivelare cu ciment pe langa gresia veche, montaj peste gresia deja existenta si inlocuire plinta gresie, gletuire si finisare peretele de rigips al balconului, retusare un colt de tavan, plus vopsit vinarom alb tot balconul. Nu am cumparat inca materialele, este nevoie de vizionare mester si facuta lista de cumparaturi. Multumesc.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Bucuresti sector 5
 • Suprafața: 70 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Lucrarea este mai mare: zugravit, decopertat faianta de pe pereti , dat glet lavabila, pus gresie pe holul blocului si pe exterior fata spate intrari de modificat o rampa,o copertina deasupra intrari din spate, sunt in jur de 50mp, gresie cam 70mp si 12 trepte. -int. buturugenu nr.2, bl P1C sector 5 pe langa spitalul panduri

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București, București
 • Suprafața: 10 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Doresc schimbarea gresiei din hol si bucatarie. Mentionez ca sunt mobilate si doresc ca lucrarea sa fie efectuata in maxim 3 zile (scoatere gresie anterioara, daramare doua corpuri rigips, montare gresie noua si repapare polite). As dori ca lucrarea sa fie programata si intreprinsa in urmatoarele 3-4 saptamani.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Constanța, Constanța
 • Suprafața: 70 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, suntem Mădălina și Dieter. Vom deschide in curand ( incepand cu martie ) un salon de bronzat in Constanta. Avem nevoie de instalarea gresiei in salon, gresie pe care o vom achizitiona noi Avem nevoie de consiliere in privinta materialelor pe care trebuie sa le cumparam și lista de prețuri cu privire la: incalzirea este prin pardoseala spatiul are aproximativ 70 de metrii patrati dimensiunea placilor de gresie vor fi de 60x cm cat dureaza lucrarea care este pretul: pe ora? pe m2? dacă sunteți disponibil să instalați in săptămâna 7 sau 8 ne puteti arata cateva referente ale lucrarilor dumneavoastra? (poze, video) Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil Va putem arata spatiul incepand cu 4 februarie Mădălina : + 40 Dieter Thyssen: + 40

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 6, București
 • Suprafața: 1 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

De pus faianta / gresie pe masca Rezervor pentru vas wc. Dimensiune carcasa: h , Latine 80 , adancime 20 cm . Este gresie ceramica lucioasa , neagra, rectificata . Important este si masina de debitat sa Nu sară smalțul . Astazi este montata de cineva care nu are experiența și are defecte foarte mari de montaj. Trebuie sa cumpăr din nou alta gresie .