6 oferte pentru montaj gresie bucătărie cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Marius V. , Alba Iulia

La noi in familie, bucataria este spatiul in care ne petrecem destul de mult timp, cu totii. Pentru a fi usor de intretinut si cu un aspect elegant, gresia din bucatarie a fost aleasa cu ajutorul unor profesionisti pe care i-am contractat la recomandarea necesit.ro. Echipa s-a ocupat de achizitie si montaj, si am primit si garantie pentru executia lucrarii, dincolo de cea a materialelor. Ne-am convins inca o data ca pentru lucruri de calitate, trebuie apelat la profesionisti!

5,0
Radu T. , Bârlad

Pentru ca intreaga casa are incalzire prin pardoseala, gresia din bucatarie, din baie si cea din hol, a fost aleasa si montata de o firma care este specializata in acest domeniu. Am fost placut surprinsi de calitatea ofertelor primite in urma cererii facute pe necesit.ro, iar executia lucrarii s-a ridicat la toate standardele cerute.

5,0
Andreea A. , Deva

Modelul si calitatea gresiei din bucatarie sunt detalii foarte importante pentru orice locuinta. In ceea ce ne priveste, am apelat la profesionisti pentru a selectata ce este mai bun si accesibil totodata. Nu cunoasteam pe nimeni in acest domeniu, iar cand am gasit necesit.ro, am fost incantati de cate firme s-au anuntat interesate de lucrarea noastra. Recomandam tuturor echipa care pe care am contractat-o!Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru montaj gresie bucătărie în România

Solicitări recente pentru montaj gresie bucătărie

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 1, București
 • Suprafața: 9 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, As avea nevoie de montaj gresie pentru o terasa de 9m33 + repararea peretilor in zona plintei sau umplerea spatiului unde s-a spart pentru a hidroizola terasa. Va atasez cateva poze. Imi puteti face o oferta va rog? Eventual, daca puteti veni pentru a vedea exact despre ce e vorba. Multumesc,

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București
 • Suprafața: 11 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Baie de 4mp (1,7 x 2,36). Scos gresia și faianța de pe pereții de rigips. Reparat sau înlocuit rigipsul acolo unde e nevoie. Montat gresie și faianță. Pentru zona dusului, care este ușor înălțată față de restul băii, trebuie făcută pe o lungime de 1,7 m o bordura (dreapta, dintr-un perete in altul). Precizez că pe 3 din cei 4 pereți, faianța trebuie pusa doar până la înălțimea de 1.2 m, ceea ce înseamnă că pereții de rigips trebuiesc foarte bine îndreptați. De asemenea în dreptul wc-ului care are rezervor incastrat, trebuie reconstruit peretele cu rigips.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Năvodari, Constanța
 • Suprafața: 114 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Casa P+1: Pentru GRESIE PARTER: LIVING = 22mp, BAIE = 3,50 Mp, BUCATARIE=12Mp, BIROU=12 Mp, TERASA=11 Mp.(Gr.de exterior) HOL+SAS= 5Mp. Peste tot se merge cu aceeasi gresie "Whilliam Grey" RECTIFICATA 60x60. Pentru SCARI INTERIOARE + HOL + BAIE ETAJ=18 Mp - Aceeasi gresie + trepte si contratrepte la comanda. BALCON ETAJ=10 Mp GR.de exterior. FAIANTA PARTER IN BAIE=20mp din 2 tipuri/culori contrast. FAIANTA ETAJ la fel ca la PARTER (BAI IDENTICE)

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Bucuresti
 • Suprafața: 2 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Renovare zona dus walkin. Lucrare anterioara prost executata. Panta nu a fost data cum trebuie si apa nu se scurge spre rigola. Totodata apa s-a infiltrat pe sub gresia existenta si probabil a penetrat si stratul de izolatie deoarece tavanul vecinului de jos este ud. Posibil sa fie si teava fisurata in zona dusului, sa fie nevoie si de instalator. Doresc spargerea podelei de dus refacerea izolatiei si a scurgerii, si placarea cu o gresie mozaic piatra naturala (am deja furnizor de o astfel de gresie). Insist ca mesterul sa aibe experienta pe astfel de lucrare de constructie dus walkin si placare cu gresie pebble, pentru a da o panta corecta si a nu se mai repeta situatia actuala.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 1, București
 • Suprafața: 29 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am de montat 20 mp de gresie portelanata rectificata, dintre care 7 mp pe perete, dim placi 16×16cm. 9mp de faianță- 6 mp sunt placi ceramice de 10×10 și 3 mp sunt placi de 10×30. As dori sa fie montate cu rosturi de 1 mm, cel puțin gresia. Dispun de toate materialele. Va rog sa comunicam pe email pentru orice detalii necesare ofertarii. Multumesc!

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 5, București
 • Suprafața: 6 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua. Solicit o oferta de pret pentru manopera montaj gresie si finisare in balcon reabilitat dimensiuni x85 cm. Vezi atasament poze. Doresc nivelare cu ciment pe langa gresia veche, montaj peste gresia deja existenta si inlocuire plinta gresie, gletuire si finisare peretele de rigips al balconului, retusare un colt de tavan, plus vopsit vinarom alb tot balconul. Nu am cumparat inca materialele, este nevoie de vizionare mester si facuta lista de cumparaturi. Multumesc.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Bucuresti sector 5
 • Suprafața: 70 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Lucrarea este mai mare: zugravit, decopertat faianta de pe pereti , dat glet lavabila, pus gresie pe holul blocului si pe exterior fata spate intrari de modificat o rampa,o copertina deasupra intrari din spate, sunt in jur de 50mp, gresie cam 70mp si 12 trepte. -int. buturugenu nr.2, bl P1C sector 5 pe langa spitalul panduri

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București, București
 • Suprafața: 10 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Doresc schimbarea gresiei din hol si bucatarie. Mentionez ca sunt mobilate si doresc ca lucrarea sa fie efectuata in maxim 3 zile (scoatere gresie anterioara, daramare doua corpuri rigips, montare gresie noua si repapare polite). As dori ca lucrarea sa fie programata si intreprinsa in urmatoarele 3-4 saptamani.

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: Constanța, Constanța
 • Suprafața: 70 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, suntem Mădălina și Dieter. Vom deschide in curand ( incepand cu martie ) un salon de bronzat in Constanta. Avem nevoie de instalarea gresiei in salon, gresie pe care o vom achizitiona noi Avem nevoie de consiliere in privinta materialelor pe care trebuie sa le cumparam și lista de prețuri cu privire la: incalzirea este prin pardoseala spatiul are aproximativ 70 de metrii patrati dimensiunea placilor de gresie vor fi de 60x cm cat dureaza lucrarea care este pretul: pe ora? pe m2? dacă sunteți disponibil să instalați in săptămâna 7 sau 8 ne puteti arata cateva referente ale lucrarilor dumneavoastra? (poze, video) Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil Va putem arata spatiul incepand cu 4 februarie Mădălina : + 40 Dieter Thyssen: + 40

Montaj gresie şi faianţă

 • Localitate / sector: București sector 6, București
 • Suprafața: 1 mp
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

De pus faianta / gresie pe masca Rezervor pentru vas wc. Dimensiune carcasa: h , Latine 80 , adancime 20 cm . Este gresie ceramica lucioasa , neagra, rectificata . Important este si masina de debitat sa Nu sară smalțul . Astazi este montata de cineva care nu are experiența și are defecte foarte mari de montaj. Trebuie sa cumpăr din nou alta gresie .