Recenzii

5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Marius V., Alba Iulia
La noi in familie, bucataria este spatiul in care ne petrecem destul de mult timp, cu totii. Pentru a fi usor de intretinut si cu un aspect elegant, gresia din bucatarie a fost aleasa cu ajutorul unor profesionisti pe care i-am contractat la recomandarea necesit.ro. Echipa s-a ocupat de achizitie si montaj, si am primit si garantie pentru executia lucrarii, dincolo de cea a materialelor. Ne-am convins inca o data ca pentru lucruri de calitate, trebuie apelat la profesionisti!
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Radu T., Bârlad
Pentru ca intreaga casa are incalzire prin pardoseala, gresia din bucatarie, din baie si cea din hol, a fost aleasa si montata de o firma care este specializata in acest domeniu. Am fost placut surprinsi de calitatea ofertelor primite in urma cererii facute pe necesit.ro, iar executia lucrarii s-a ridicat la toate standardele cerute.
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Andreea A., Deva
Modelul si calitatea gresiei din bucatarie sunt detalii foarte importante pentru orice locuinta. In ceea ce ne priveste, am apelat la profesionisti pentru a selectata ce este mai bun si accesibil totodata. Nu cunoasteam pe nimeni in acest domeniu, iar cand am gasit necesit.ro, am fost incantati de cate firme s-au anuntat interesate de lucrarea noastra. Recomandam tuturor echipa care pe care am contractat-o!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte