Recenzii

5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Alin S., Vâlcea
Avand in vedere situatia incerta cu Covid ul, am decis sa cumparam o casa in Vâlcea, zona de munte, eu fiind in Bucuresti nu stiam pe nimeni care sa ma ajute acolo cu renovarea, in mod special aplicarea faiantei. Am cautat pe internet un faiantar si am gasit necesit.ro, surprinzator am gasit o firma care m a ajutat cu gresia , faianta dar si cu partea de zugraveli. Sunt foarte multumit de echipa. Va multumesc pentru recomandari.
5.0 / 5
Tavane și scafe rigips
Crina H., Bucuresti
Cand esti putin nepriceputa in constructii cauti pe internet variante. Sincer, am avut noroc cu necesit.ro pentru ca avem nevoie de faiantar pentru baie si bucatarie. Am fost contactata de 5 firme din Bucuresti si am decis sa ii aleg pe cei care au avut disponibilitate imediata. Recomand.
5.0 / 5
Montaj gresie şi faianţă
Emil P., Iași
Eu si sotia mea ne am decis dupa mult timp sa inchiriem apartamentul pe care il aveam de ceva timp in Iasi. Problema era insa, renovarea acestuia, in mod special baia. Am completat formularul pe necesit.ro si intr o ora am fost sunat. Ofertele pe care le am primit au fost rezonabile dar cel mai mult mi a placut ca Dl. Marian, faiantar cu experienta de 10 ani, mi a explicat in detaliu. Foarte tare serviciul Dvs. Bravo necesit.ro.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte