Cereți oferte gratuite pentru intabulare apartament în Galați

90 de profesioniști în apropiere

2.604 de utilizatori din Galați au găsit deja un profesionist pe necesit.ro

Top 20 firme de intabulare apartament Galați, 2022

14 proiecte finalizate cu un rating mediu de 5,0

5,0
Sorin G. C. , cu 2 zile în urmă

PLEŞCAN T. VIVIANA - BIROU CADASTRU SI TOPOGRAFIE m-a ajutat pentru trasarea limitei de proprietati.Raport calitate/pret si timp de executie foarte bun.

5,0
Anca M. I. , 2 ani în urmă

Dna Viviana Plescan are cele mai bune recenzii de la mine. REcomand! M-a ajutat foarte mult cu documentele de care aveam nevoie!

5+
Ani pe piață

Servicii: intabulare teren, intabulare apartament, cadastru, topografie, geodezie, cadastru și intabulare, plan de situație, intabulare casă, topograf, firme topografie, dezmembrare sau alipire imobil.

Solicită o ofertă

NAVEXIM SA

5,0
1 recenzie
5,0
Vlad G. , 1 an în urmă

Dna Daniela Barbu de la Navexim, om cald,rapid si eficient.E tot ce contează.Am vb la tel,iar când am ajuns la Galati eram informată si am venit pregătită,am scos actele necesare pt cadastru și am rezolvat problema.Ffff mulțumită.

20+
Ani pe piață

Servicii: firme topografie, cadastru și intabulare, topograf, dezmembrare sau alipire imobil, intabulare teren, intabulare casă, plan de situație, intabulare apartament, cadastru, topografie, geodezie.

Solicită o ofertă
5,0
Datcu M. , 3 ani în urmă

Seriozitate și profesionalism.

10+
Ani pe piață

Servicii: intabulare teren, topograf, firme topografie, cadastru, topografie, geodezie, intabulare apartament, intabulare casă, dezmembrare sau alipire imobil, cadastru și intabulare, plan de situație.

Solicită o ofertă

NAVEXIM CADASTRU SRL

5,0
1 recenzie
5,0
IFRIM A. , 2 ani în urmă

Recomand NAVEXIM CADASTRU SRL, profesionisti!

5+
Ani pe piață

Servicii: firme topografie, intabulare casă, intabulare apartament, cadastru, topografie, geodezie, dezmembrare sau alipire imobil, cadastru și intabulare, topograf, plan de situație, intabulare teren.

Solicită o ofertă
5,0
Serban S. , 2 ani în urmă

Foarte amabili si foarte atenti la detalii.Recomand!

5,0
Petre C. , 2 ani în urmă

Sunt foarte multumit de cum am colaborat cu dl Gradinaru. Recomand tuturor!

10+
Ani pe piață

Servicii: dezmembrare sau alipire imobil, intabulare apartament, topograf, cadastru, topografie, geodezie, intabulare casă, plan de situație, intabulare teren, firme topografie, cadastru și intabulare.

Solicită o ofertă

Agroimobiliara srl

4,7
1 recenzie
4,7
Mihaiu I. , cu 2 zile în urmă

Mi-a placut la Agroimobiliara srl rapiditatea cu care a finalizat lucrarea. Recomand cu drag!

10+
Ani pe piață
10+
număr
angajați

Servicii: firme topografie, topograf, intabulare casă, plan de situație, dezmembrare sau alipire imobil, cadastru și intabulare, intabulare apartament, intabulare teren, cadastru, topografie, geodezie.

Solicită o ofertă
5,0
Vasile I. , 2 ani în urmă

Sunt foarte multumit de felul serviciile dl Apostol: punctual, corect si foarte bine informat!

5,0
Enache M. , 2 ani în urmă

Urmeaza sa execute proiectul, sunt foarte multumita de modul de abordare si de prezentare a serviciilor. Il recomand pe domnul Apostol.

5+
Ani pe piață
Selecția clienților 2020

Servicii: intabulare apartament, topograf, plan de situație, intabulare teren, dezmembrare sau alipire imobil, intabulare casă, cadastru, topografie, geodezie, firme topografie, cadastru și intabulare.

Solicită o ofertă

SC TOPOSEM CLASS SRL

5,0
1 recenzie
5,0
Dorel J. , cu 2 zile în urmă

SC TOPOSEM CLASS SRL ce spune, respecta.Sunt foarte seriosi si au o comunicare excelenta.Recomand!

Servicii: topograf, intabulare apartament, firme topografie, intabulare teren, cadastru și intabulare, cadastru, topografie, geodezie, dezmembrare sau alipire imobil, plan de situație, intabulare casă.

Solicită o ofertă

URDUZIA A. NICOLAE-GEODEZ

5,0
1 recenzie
5,0
Otilia S. , 2 ani în urmă

l-am cunoscut pe dl Urdzia ca urmare a solicitarii depuse pe siteul necesit.ro. Am fost foarte bine indrumata si sfatuita in legatura cu solutionarea problemei mele si nu pot decat sa recomnad serviciile acestui domn!

10+
Ani pe piață

Servicii: dezmembrare sau alipire imobil, plan de situație, intabulare teren, firme topografie, intabulare casă, cadastru, topografie, geodezie, cadastru și intabulare, intabulare apartament, topograf.

Solicită o ofertă
5+
Ani pe piață

Servicii: intabulare casă, plan de situație, intabulare apartament, topograf, intabulare teren, firme topografie, dezmembrare sau alipire imobil, cadastru și intabulare, cadastru, topografie, geodezie.

Solicită o ofertă

ELLA CADASTRU 1977 SRL-D

 
0 recenzii
5+
Ani pe piață

Servicii: cadastru și intabulare, intabulare casă, plan de situație, topograf, intabulare teren, cadastru, topografie, geodezie, dezmembrare sau alipire imobil, firme topografie, intabulare apartament.

Solicită o ofertă

Servicii: intabulare teren, cadastru și intabulare, topograf, firme topografie, cadastru, topografie, geodezie, plan de situație, intabulare apartament, dezmembrare sau alipire imobil, intabulare casă.

Solicită o ofertă

AIM CADASTRU SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: intabulare teren, intabulare apartament, intabulare casă, firme topografie, dezmembrare sau alipire imobil, cadastru, topografie, geodezie, cadastru și intabulare, topograf, plan de situație.

Solicită o ofertă
5+
Ani pe piață

Servicii: intabulare apartament, intabulare casă, plan de situație, intabulare teren, dezmembrare sau alipire imobil, topograf, firme topografie, cadastru și intabulare, cadastru, topografie, geodezie.

Solicită o ofertă
5+
Ani pe piață

Servicii: cadastru și intabulare, topograf, plan de situație, firme topografie, dezmembrare sau alipire imobil, intabulare teren, cadastru, topografie, geodezie, intabulare casă, intabulare apartament.

Solicită o ofertă

PROIECT S.A.

 
0 recenzii
20+
Ani pe piață

Servicii: cadastru, topografie, geodezie, intabulare teren, intabulare apartament, intabulare casă, firme topografie, cadastru și intabulare, topograf, dezmembrare sau alipire imobil, plan de situație.

Solicită o ofertă

NEXTCAD SURVEYING SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: cadastru și intabulare, cadastru, topografie, geodezie, intabulare teren, plan de situație, intabulare apartament, firme topografie, dezmembrare sau alipire imobil, topograf, intabulare casă.

Solicită o ofertă

Geocart srl

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: intabulare teren, cadastru și intabulare, dezmembrare sau alipire imobil, cadastru, topografie, geodezie, plan de situație, intabulare casă, firme topografie, intabulare apartament, topograf.

Solicită o ofertă

Evalcad 2012 srl

 
0 recenzii
5+
Ani pe piață
5+
număr
angajați

Servicii: plan de situație, dezmembrare sau alipire imobil, topograf, firme topografie, intabulare teren, intabulare casă, intabulare apartament, cadastru și intabulare, cadastru, topografie, geodezie.

Solicită o ofertă

CALCTOP CONSULT SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: plan de situație, topograf, cadastru și intabulare, intabulare teren, firme topografie, cadastru, topografie, geodezie, intabulare casă, intabulare apartament, dezmembrare sau alipire imobil.

Solicită o ofertă

Solicitări recente pentru intabulare apartament, Galați

Cadastru și intabulare

  • Localitate / sector: GALATI
  • Tip imobil: Altele
  • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Mama mea este proprietara unui teren pe care se afla construita o casa batraneasca, intr.o stare nelocuibila. Mama doreste sa vand acel teren unei nepoate care sa demoleze ulterioe casa batraneasca si sa construiasca o alta casa. Pentru a putea fi facuta tranzactia intre mama si nepoata de la notar ni s.a solicitat cadastru. Contractul de vanzare cumparare are in spate o schita a terenului cu casa asa cum arata ea initial...apoi in timp nu a mai locuit nimeni acolo si s.a degradat.

Plan de situație (pentru PUZ/PUD/PAC etc.)

  • Localitate / sector: Gal
  • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Este vorba despre un spatiu commercial, care are intrarea la parter din strada, iar intrarea la etajul unul din spatele cladirii. Spatiul urmeaza sa fie facut ca si cabinet stomatoligic, deaceia la parter fiind o sala de asteptare este nevoie de scara prin interior la etajul unul ca pacientii sa nu fie nevoiti sa iasa afara pentru a urca la alt medic la etajul unul.

Cadastru și intabulare

  • Localitate / sector: Galați, Galați
  • Tip imobil: Casă
  • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Bună ziua, ma numesc . Doresc sa fac un contract de vânzare cumpărare de la părinți către mine. Cu mai mult timp în urma au mai construit o bucătărie și nu au autorizație. Se poate face doar act de vânzare cumpărare fără bucătărie construita dacă da cât ar costa toate actele și dacă cum cum as putea rezolva problema. Țin sa anunț ca au încercat și unul din vecini nu vrea sa semneze pentru aprobare. Va mulțumesc aștept răspunsul dumneavoastră