Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Bragadiru
Localitate / sector: Bragadiru (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 90
As dori o oferta care sa cuprinda raspunsul la doua cereri: - curatenie generala - curatenie de doua ori pe luna Cat ar fi pretul pentru aceste servicii luate impreuna daca ar fi implicat un abonament lunar ? Apartamentul are 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai (90 m2) si o terasa neacoperita 55 m2 Multumesc
Firme de curățenie, Curățenie
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 350
Vă scriu din partea Centrului de Limbi Străine pentru a solicita o ofertă. Avem nevoie de o persoană sau de o echipă ce s-ar putea deplasa zilnic, pentru 1h/2 h între orele 8:30 – 17:30 pentru a face curăţenie în sediul nostru aflat în zona Piaţa Romană. Sediul este format din 2 etaje şi are 4 săli de curs, recepţia şi 3 băi. Pentru a vă face o idee de cum arată clădirea, puteţi accesa următorul link, unde veţi găsi imagini foto cu sălile de curs : http://abest.ro/ro/imagini-sediu-centrul-de-limbi-straine-/. Ne-ar interesa dacă este posibil să calculăm costul serviciilor prestate pe oră, nu pe mp. Aşteptam un răspuns din partea dumneavoastră. Mulţumesc !
Firme de curățenie, Servicii curățenie - București
București
Localitate / sector: București (București)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 300
BUNA ZIUA! NE INTERESEAZA OFERTA PENTRU CURATENIA IN BLOC. (CU PRELUARE SAU NU A FEMEII DE SERVICIU ACTUALA). BLOCUL ESTE VIS A VIS DE PIATA DOMENII, BD. ION MIHALACHE . OPERATIUNILE PE CARE LE SOLICITAM: - spalat scarile integral- o data pe saptamana - spalat parterul din scara blocului si ascensorul - zilnic - spalat geamurile de la intrare – zilnic - si tamplaria PVC- ori de cate ori este nevoie - spalat geamurile de pe scara – de doua ori pe an (cand este nevoie si mai des) - maturat casa scarii– zilnic - sters praful de pe cutiile de scrisori si de pe mana curenta -zilnic - scos pubelele de gunoi in zilele in care este programat acest lucru - curatat/spalat pubele dupa ridicarea gunoiului - curatat aleea de la intrarea in imobil si aleea ce inconjoare imobilul - zilnic - degajat zapada de pe aleile de intrare in imobil – in timpul programului de lucru - aruncat gunoaiele de la ghenele de pe etaj (zilnic) - desfundat tubulatura de evacuare gunoi – cand este nevoie si in timpul programului femeii de serviciu - curatenie generala de 2 ori pe an ( pasti si craciun) - curata panze paianjen, luat gunoaie din gradinile blocului. Multumim
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 65
Bună ziua, am nevoie de o curatenie generală pentru un spatiu de 65 m2. Este vorba de un apartament de tip PB cu trei camere, din care 2 sunt nemobilate. Baia va necesita sa fie curatata in detaliu, inclusiv rosturile care nu au fost curatate foarte bine dupa lucrarile de renovare. Astept cu mare interes oferta Dvs. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 85
Buna ziua, As avea nevoie de o curatenie generala in urma finisarii apartamentului meu. Este un apartament gol, va exista putina mobila, doar cea de bucatarie si un dressing. Curatenia trebuie sa fie una generala, de la geamuri, la instalatii sanitare, sters pe jos, frecat urmele de labavil/chit sau alte materiale din incaperi, sterse piele de mobilier...curatenie ca dupa un santier. Multumesc!
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 40
Bună ziua, Doresc ofertă pentru o curățenie care să fie efectuată o data pe saptamână la un apartament de 3 camere cu o suprafata totala de 40 mp. Pardoseala este formata din parchet în camere și gresie pe hol si in baie. Suntem un bloc mic de 40 garsoniere impartite pe 2 scari de cate 4 etaje Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Șendreni
Localitate / sector: Șendreni (Galați)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 92
Descrierea locuinței: Parter - living, baie, o cameră mică, hol, bucătărie și o magazie mică. Etaj - un dormitor mare, balcon închis, un dormitor mic, balcon închis, baie, hol mic. Dorim curățenie generală, este nemobilat - există totuși posibilitatea să fie 2 canapele, un aragaz, hotă și mobilă de bucătărie fără corpuri suspendate. Pereți living
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 183
Bună ziua, am nevoie de o curatenie generala : curatenie dupa amenajare spatiu tip cafenea. Spatiul este gol pentru moment deci avem geamuri, oglinzi, gresie, aplice, pereti placati cu lemn, 2 grupuri sanitare, 2 incaperi mici cu gresie si faianta. Astept cu mare interes oferta Dvs. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Magazin
Suprafața spațiului (în m2): 1697
Buna ziua Programul de curatenie va fi de Luni pana Duminica inclusiv, cu program de la 7.00Am -10.00Am .La ora 10.00Am magazinul va fi deschis pentru clienti. Oferta as dori sa fie pentru 4 persoane zilnic . Programul pentru efectuarea operatiunilor de curatenie 7.00Am-10.00Am suprafata de vanzare . 10.00Am -10.30 Am –zona de depozit + zona angajati . Oferta trebuie sa contina: • masina cu perie rotativa • consumabilele pt curatenie incluse • operatiuni efectuate cu frecventa mentionata in Anexa atasata, Inclusiv 2 operatiuni de curatenie generala. Astept oferta Dvs. O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - București
București
Localitate / sector: București (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 96
Bună ziua, am nevoie de o curatenie generală pentru un spatiu de 96 m2. Apartamentul este gol . As dori va rog sa imi spuneti daca este posibil sa se faca curateie in toata casa cu exceptia sufrageriei si bucatariei pentru ca inca se mai finiseaza acolo , daca nu se poate este in regula. Daca este posibil as dori un pret si cu sufragerie si bucatarie si fara Astept cu mare interes oferta Dvs. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.