Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 73
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament cu 3 camere de aproximativ 70 mp intr-un bloc nou, in Bucuresti. Am nevoie de curatenie dupa constructor in luna aprilie. Am marea rugaminte sa imi transmiteti oferta dvs. pe mail, iar eu voi reveni ulterior cu un telefon. Astept cu interes oferta dumneavoastra. Va multumesc anticipat!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament cu 2 camere de aproximativ 50 mp in Timisoara. Am nevoie de o curatenie generala in prima faza, iar asta cat se poate de repede. Apoi voi avea nevoie de curatenie de intretinere o data pe saptamana. Astept cu interes oferta dvs. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 75
Ap cu 3 camere si 2 bai nou complet gol - Brown Residence Metalurgiei: - Curatarea de resturi de vopsea, var si ciment a tocurilor, ferestrelor, usilor, caloriferelor; - Spalarea geamurilor (accesibile) pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe interior si exterior; - Spalarea usilor si tocurilor de interior - Indepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame etc.; - Curatarea si dezinfectarea in detaliu grupurilor sanitare; - Curatarea faiantei din bai; - Curatarea faiantei si dezinfectarea in detaliu a bucatariei (goala - exista doar un frigider nou si centrala termica); - Aspirarea peretilor; - Curatarea si spalarea pardoselilor - gresie si parchet; - Curatarea prizelor, intrerupatoarelor; - nu exista corpuri de iluminat - sunt doar instalatii provizorii - fasunguri si becuri. Astept cu interes oferta dvs. si daca aveti nevoie de detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie birouri - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 350
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru un spatiu de birouri de aproximativ mp in Iasi. Avem nevoie de o curatenie generala in prima faza si apoi curatenie de intretinere o data pe saptamana (fara bai, fara consumabile). Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, ne puteti contacta. Va multumim!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Magazin
Suprafața spațiului (în m2): 20
Buna ziua, ne intereseaza aspirarea si spalarea mochetei din cadrul magazinului nostru ( 20mp ) situat pe Calea Victoriei nr 83B. De asemenea, ne dorim o colaborare pe termen lung. Vom avea nevoie de curatenie de intretinere de 2 ori pe luna. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim, Echipa O zi frumoasa!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 90
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament cu 4 camere si 2 bai, 1 bucatarie si 1 balcon, cu o suprafata de aproximativ 90 mp in Oradea. Apartamentul a fost renovat recent si am nevoie de curatenie generala cat se poate de repede. Ma puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare. Multumesc anticipat!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Bacău
Bacău
Localitate / sector: Bacău (Bacău)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 200
Bună ziua, Doresc o ofertă pentru curățenie la domiciliu, de tip abonament, pentru o casă cu o suprafață totală de mp. Mai doresc și o ofertă pentru curățenie la birou care să fie efectuată bilunar la un spațiu cu o suprafață aproximativă de 60 de metri pătrați. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 30
Bună ziua, Doresc ofertă pentru o curățenie la un apartament cu o suprafață de 30 mp la care adăugăm pardoseala formată din gresie pe hol, balcon,baie și bucătărie; parchet se află doar în cameră. Dacă se poate să efectuăm curățenia pe vineri deoarece apartamentul trebuie închiriat. Vă mulțumim!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 100
Bună ziua, Doresc o ofertă pentru servicii de curățenie care să se desfășoare odată pe săptămână, preferabil în weekend, pentru unul dintre imobile care are ca si suprafata aproximativă de mp. Tinând cont că dorim un abonament aș dori să se includă în ofertă și o curățenie generală odată pe lună. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumesc!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 300
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o scara de bloc de aproximativ mp in Bucuresti. Avem nevoie de curatenie de intretinere de 2 ori pe saptamana (Luni maturat scarile, Joi maturat si spalat). Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare. Multumim anticipat!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.