Recenzii

5.0 / 5
Uși interior
Ema G., Oradea
Am dorit sa dam o nota de eleganta dormitorului principal al casei. Pe langa alte detalii, am optat pentru o usa glisanta din doua bucati, alba. Este foarte placut efectul de spatiu creat, de luminozitate si rafinament. Ca timp de lucru, toate s-au desfasurat foarte repede si leje: prin necesit.ro am avut mai multe oferte de executie si achizitie, am contractat o firma si in doua zile ne bucuram rezultat!
5.0 / 5
Uși interior
Ionut F., Arad
Apartamentele din blocurile mai vechi, nu au loc special pentru dressing. Am obtinut acest spatiu prin recompartimentare, iar pentru intrare am montat o usa glisanta cu sticla tip oglinda. Pe necesit.ro am gasit tot ce trebuia pentru lucrarea noastra, ba mai mult, am fost ofertati de firmele interesate si am putut selecta executantul si dupa criteriulu costuilui, nu numai al disponibilitatii.
5.0 / 5
Uși interior
Florin T., Bacău
Buna ziua. Am ales sa inchidem bucataria cu usa glisanta pentru a economisi spatiu. Nu am avut nici un fel de informatie in legatura cu ce presupune sau cat costa, dar prin necesit.ro am gasit o echipa care ne-a consiliat sub toate aspectele si au facut lucrarea foarte bine. Costul platit a fost sub asteptari!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte