Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Trimiteți o solicitare
Primiți până la 6 oferte
Alegeți un profesionist

Arhitectură și proiectare

Construcție și renovare

Încălzire

Servicii pentru firme și altele

Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Cele mai recente recenzii ale clienților

4,3
Adrian C. , cu 2 zile în urmă

D.E.M. PLAST SRL Am avut mici neintelegeri legate de termen, dar s-au rezolvat amiabil. Am primit o reducere neasteptata pentru inconvenientele create. Cu siguranta vom mai apela

5,0
Manole V. , cu 2 zile în urmă

NATURASERV SRL Lucrarea a fost executata bine,echipa de montaj este profesionala,termenul de livrare a fost mult mai mic.

5,0
Ana D. , cu 2 zile în urmă

SMART ELECTRIC CONSULTING SRL a rezolvat foarte repede si la detaliu, o lucrare care cu siguranta o sa treaca testul timpului.

5,0
Tudor M. , cu 2 zile în urmă

CRISTAL CLEAN GEO S.R.L. foarte multumita ,au fost de mare ajutor ,le multumesc pentru tot, recomand.

5,0
Opincariu , cu 2 zile în urmă

Suntem foarte multumiti de echipa CLIMINSTAL SRL . Ii recomand din toate punctele de vedere: punctualitate, seriozitate, preturi practicate, profesionalism!

5,0
Mazilu E. , cu 2 zile în urmă

VERCONS DESIGN SRL Profesionalism ,corectitudine ,sfaturi legate de termopane ,totul la superlativ ! Deja am recomandat și altor persoane samd. Totul a decurs așa cum am stabilit la început ! Le doresc sănătate și succes pe mai departe!

5,0
Cristian A. , cu 2 zile în urmă

IMPACTIV GAMIRIO S.R.L. Lucrare executata cu simtul raspunderi, atentie la detalii si sugestii utile. Om punctual si foarte comunicativ, usor de discutat si foarte atent la cerintele clientului. Am fost tinut la curent cu progresul lucrarii zilnic . Lucrarea a fost finalizata in timpul stabilit in baza contractului. In mod clar pe viitor voi apela la acelasi profesionist pentru diferite lucrari.

4,3
Cristina G. , cu 2 zile în urmă

CRISTAL CLEAN GEO S.R.L. Echipa de curatenie a facut o treaba foarte buna, au fost rapizi si eficienti. La o casa P+M de 92 mp au fost 4 persoane, care au terminat curatenia in aproxim 6h.

N/A

4,0
Cristian B. , cu 2 zile în urmă

IMO STAR HOME SRL Firma a executat o lucrare de calitate, oferind sfaturi privind materialele necesare si executarea lucrarii.

Lucrarea nu a fost in totalitate executata, piatra ce trebuia pusa pe acoperis peste membrana hidroizolanta nu a fost pusa.

4,3
Guta L. , cu 2 zile în urmă

MICLEA PAUL PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ Am fost ajutați in alegerea modelului produsului care ne interesa , am primit sfaturi , suntem chiar foarte multumiți .

Nimic de adăugat

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă